Айде, имаме си вече първите "истински" обувки (на КиК). Цената няма да я коментирам. Мъжът ми щеше да получи мини удар докато ги вземаме
Ето този модел всъщност.
http://www.k-k.bg/851203Малко не съм доволна, че са с бяла подметка и ще им личи като се цапат.
Мен, не че ми тежи да му готвя, но сега като се постопли и ще излизаме по-често и не искам да се връщаме по-рано само, за да сложа да се готви нещо, та затова.
Другият вариант е да му готвя от предния ден, както правят в частната кухня. Досега само прясно приготвено съм му давала.
Иначе днес правих за нас супа от коприва и ориз и той взе, че изяде цяла купичка, надробена с домашен черен хляб.
Май започна да му се връща апетита. Преди един месец същата супа не искаше и да я помирише
А на обяд му давах друга здравословна бърканица (с червено цвекло, лапад, картоф, праз, морков, жълтък и зехтин) и даже и нея изяде въпреки странния цвят
Блу, и на мен много ми харесва с режим. Ние до 8-мия месец нямахме никакъв. Не, защото аз не искам, а защото той беше неспокоен и непредвидим. Сега е друго. Е, яденетата не са ни в един й същ час, но поне е ясно колко пъти спи на ден и по колко горе-долу и в колко часа си ляга вечер.