Ех момичета, успях накрая да ви изчета
Бонболини, щастлива съм безкрайно че вече влизате в ритъм! Ако сте в София и имаш нужда от нещо само пиши. За мен ще бъде много приятно да се запознаем. Малчо ще се възстанови бързо и добре, убедена съм... само твоите бели коси ще останат да напомнят... Може да опиташ да ускориш процеса с повече целувки
И Калина днес хапна изсушени розови листчета. И оооо, даааа - усладиха и се! Съборила ги беше от долното ниво на масичката и я заварвам да дъвче блажено
Като ме видя и шестото и чувство и подсказа, че трябва да забърза процеса и за всеки случай да пусне лукавичка усмивчица, хихи. А дори не съм липсвала от стаята повече от две минути! Премествам бебе, бебе пълзи, бебе смуче рози пак и отново... Май е пристрастена, нооо да му мисли бъдещото и гадже!
За пътуванията: взимам една торбичка дрехи и всякакви необходимости за мен и Калина и половин с играчки и джунджурии. Отскорр носим и портативно столче за хранене. Не носим корито, легло, гърне (засега), посуда или друго. По време на пътуванията баща и я носи в раничка, в заведенията опъваме столчето и тя яде с нас. Спи навсякъде в нашето легло, рядко къпя по време на пътуването, но не е философия някаква без корито. Изкарваме си добре навсякъде, усеща се че сме с бебе и не е както преди, но пак е хубаво.
Мисля че дали пътуването ще е приятно изживяване зависи от организацията на живота с бебе като цяло, и разбира се от кооперативността на самото бебе. Тъй като изпитваме дълбоки съмнения във второто с Калина всяко пътуане все ни е уж за последно. И после успяваме да си позволим и още едно. И още едно.. и така... Следващата седмица ще катерим планини, отсега си представям какъв цирк ще сме... Ноооо, пък чистия въздух има магическо въздействие върху Калина. На мен пътуванията ми се отразяват отлично също, взимам си въздух някакси.
За застраховката вече забравих компанията която застрахова бебета. Дали не беше Алианц? Някой ако направи застраховка да пише, моля.