Как сте мили мои:)
Бонболини,мила кураж ти желая и това ще мине:)
А Рачо,виж как хубаво ни успокои Дес дес
:lol:И аз така все питах тука около нас кога ще спрат тия колики,че зверски бяха при нас,а ми казваха ще минат после пък зъби......................
Но си е така де,няма почивка.............
На нас зверските колики ни минаха някъде 2 месец коригиран и ми светна:),че направо си бях на ръба..............
Рачо,аз силно ти препоръчвам да отидете на очен:)Точно сега като са малки и недай си Боже да се открие нещо се оправя:)
Аз самата съм с далекогледство от много малка и ако се проследяваха едно време още от бебетата нещата сега щяха да са други:)
Mousyt,браво на теб,че си се метнала с пюренца
Аз си мисля,че няма да успея да им приготвям много много домашна храна за което от сега ми е гузно,но нямам никаква помощ дори за миг и абе ще видим...................
И аз като вас си мисля за почасова помощ.Те много търсени ще излязат детегледачките
На мен още ми е чудно и като ви чета ,че моите са по 60см. 8OНямаме в рода ич високи
Така де,само да са здрави:)
Алекс,много ви се кефя,че сте успели да поизлезете и да се видите с приятели:)Че и да се понаконтиш:)
Леле ,как обичам да се кипря,но сега ходя все вързана ,рядко с грим и многоооо ми липсва това..........
Беата,да голям кеф е това купуване на разни потребни и непотребни нещица за бебешоците
И друг път мисля е коментирано за почивките с бебе(бебета)
,мисля Лили си ходят с Калина:) ,но колкото и да ми се иска ама много
си мисля,че няма да е почивка, та даже мисля ще се натоваря повече.Вкъщи все пак съм си направила удобства.Ох,незнам ходи ни се много и едни комшии и те ни поотказаха ,хем те с едно
Но аз нали съм упорита и си мисля ако сме в някаква къща дето сме си само ние по-удобно ли ще е.
Иначе пък от към доктор ще съм притеснена...............Уф,размишлявам си
Десс десс,сложна схема верно :lol:Ох,то не е смешно ама...............Луда работа