dess_dess, зависи за кой град става дума...аз сега съм на вълната в София и тук и да искаш не можеш по-рано да се запишеш/кандидатстваш, така че не мисля че си изтървала сроковете...
Момичета, тези дни малкия май го тормозят венците. Много е неспокоен, ако заспи през деня става след 20-30мин едва и то с писъци, направо съм луднала (затова и не съм писала много). В четвъртък бяхме на консултация и трябваше да му слагат ваксини, ама ги отложихме за всеки случай - каза ако е здрав да ходим във вторник. Странното е, че като се напъне и се дави и кашля сякаш, но тя го прегледа и каза че му няма нищо, а и аз смятам че е от повръщането, ама знам ли... Промивам му носа с физ.р-р и дърпам с помпичката нищо не излиза. Но в сряда сме на фотосесия при Калина и мисля да отидем на консултация в четвъртък, че да не вземе да вдигне нещо температура от ваксината и да ни пропадне фотото (Записала съм часа в началото на януари
). Луда работа... Той като не иска да спи и аз го хвърлям в колата и ходим напред-назад по задачки, поне дреме в колата/кенгурото/количката
Иначе си наддава добре - вече е 7кг, т.е. качил е 500гр този месец
и е станал много любопитен, върти се навсякъде - едвам го измериха, като шило в торба е
На моменти като го сложа на леглото и се обръща почти по корем, а по гръб на мига и се хил. друг път пък като го сложа и се разплува и протестира и не ще дори да се надигне
Има си характер детето!
47 Smiles, поръчах кики бибс и съм очарована
Тревожеше ме да не са му х;абави около гушката или да му се качват на устата, но много добре стоят и попиват - днес е страшно, заминаха 3 броя
Лека вечер на всички!