Meshko,съчувствам ти за това което сте прееживели
,за съжаление май често се случва да си имаме работа с некадърни доктори.................
За радост има и доста кадърни и Слава Богу:)
Ох,за тия рахабилитации ми е болна тема.............Ние не ходим,но тук във Варна още не са ни казали къде и конкретно трябвали ,а и аз не намирам тук при кой да идем.
Права им вкъщи(но честно казано не винаги или набързо) нй-обикновенна гимнастика-колелото ,ръчичките нагоре настрани,по коремче ,за ръчичките ги хващам и повдигам и това само.
Та ги мисля и аз тия неща много .
С момичетата с които си комуникираме от неонатологията ходят при Чавдаров и хич не им се ходи повече на милите
Аз много съжалявах,че няма да сме в София да си ходим там на всичките му нужни специалисти.По-спокойна сякаш щях да съм там.Знаех при кого кога да идем,а тук трудно намирам.Даже неонатолог още не съм намерил като хората.
Иначе ги придържам седнали или подпирам за малко на възглавници пак седнали,но като ме видят познати ми казват ,че е рано.Иначе им харесва на бебоците и се хилят ,аз и за това почнах
Mousyt,разбирам те прекрасно за свекито..................Аз нямам ,но лелята дойде в началото и въпреки,че ми е трудно с две съм мнооооого по-добре без нея.
Пък що да не оплачеш на нас я
Гледах и аз по Нова за недоносените:)
И какви спомени нахлуха и рев....................................А децата на една ръка разстояние от мене:)
А дори не можехме да ги пипнем.....................
Мина ,не се сещам много често ,но никога няма да се забрави.
Хейййй,ама ние станахме на цели 6 месеца днес
Щях да забравя да ви пиша
Черпя ви виртуално(ако успея да кач нещо
)