Привет на всички! Нещо тези дни не мога да стигна да ви изчета, а да се запиша съвсем
Смайл, много е сладък Дани и много ти се радвам че го извеждаш и в снега и т.н. Аз също се опитвам да снимам малкия, но той откак се очовечи и разбира и като види фото или телефон и прави една сериозно-сърдита физиономия и така... Ех как хубаво ми беше с мама миналата седмица
Всичко правеше и аз можах да си отдъхна и да се нарадвам на детето. Като съм сама и с всичката работа и усещам, че много се изморявам и някак не мога да се нарадвам хубаво, защото все мисля за ядене, за памперси, за ...
bonbolini, много неприятно това с детенце. Дано скоро се разплете историята - стискам палци всичко да е наред. И ние ходим при доц. Георгиева и и имам доверие изцяло, щом и тя е казала че е хубаво да се оперира. Много кураж на теб, на мен всичко ми изтръпва при мисълта за болница (след 45 дни в неонатологията...).
Ariadna, добре дошла! Моят син се роди в 30г.с. 1400гр. Хепатитната ваксина и БЦЖ му сложиха в неонатологията в МД преди да го изпишат след като стана 2кг. Препоръката по епикриза и от доц. Георгиева след това беше хепатита да си се продължава по схема - 1 месец след изписването и после на 6 месеца, а останалите да се отложат с 2 месеца. Ние се позамотахме повече, защото гледахме всички вкъщи да са здрави, а и педиатърката държеше да има потвърждение от неонатолога финално и затова започнахме когато стана точно на 6 месеца. Сега ни предстои втори прием... Единствено знам за синфлорикса, че ако е започнато по-късно поставяне не се слагат всички дози - мисля, че само толкова колкото успее до 1 годинка и толкоз. Не мисля, че ваксините са причина за тревога - трябва да се внимава детето и хората около него да са здрави и предполагам ходите на редовни прегледи при неонатолог - ако той каже, че е удачно спрямо развитието на детето значи няма проблем
Говорите си за дефекти - нашето детенце в МД явно като са му закачали нещо монитори системи и аз не знам и на крачето има два белега бели подути, ама това да му е. Още се боря и с изправянето на главата. Досега никой не ми е казал да забелязва, така че не е много очевидно, ама аз нли цял ден си го оглеждам и главата му е малко ромбоидна още от лежането
Но пак си е най-сладкото мое детенце на света
Jbrul, радвам се че се весна, липсваш