Все се каня да пиша и все не ми остава време - използвахме хубавото време и бяхме по разходки с прибежки до вкъщи за хранене.
И ние днес ходихме на разходка в Икеа с двете бебета - много забавно, девойката като истинска жена не пожела да си стои в кошницата и я носих през целия магазин. Само въртеше главата насам натам и гледаше, а като се задържах някъде за по-дълго време, проплакваше за да ме подсети да вървя. Иначе времето беше страхотно и съжалявах, че бебоците не са по-големички и подходящи за игра в снега. Догодина ще наваксваме.
Гледам за ядене говорите - аз пък се притеснявам, че моят младеж яде много - хапва 7 пъти на ден по около 150 милилитра. Ако не го спра и повече ще изяде, а е на 3 месеца и няколко дена .... Когато го кърмя е едно щастливо и усмихнато дете - там не мога да засека милилитрите и той си хапва колкото му се иска
. Но пък педиатърката каза, че 150 му били много и да го възпирам ..... а той пищи милия. Вече не знам кое е по-нормалното ... да давам колкото иска или да гледам препоръките и той да е нервен след това. Той и доста повръща .... не знам дали е заради количествата дето изяжда или заради рефлукса та се чудя кой подход е подходящ за нашия случай.
Много добри идеи за игри давате. На мен не ми остава почти никакво време да се занимавам с тях ... Ще се опитвам за напред да променя това, дано ми се получи. Иначе те се смеят, милите, малко внимание да им обърнеш само. И страшно се кефят на песничката на Сънчо ... хич не им е до спане като я пея.