Момичета, ние си направихме страхотна разходка до Борисовата градина.
Метнах го в раницата и се качихме на автобуса. Там един батко на 9 години му правеше смешки и Дани се смееше с глас, съотвено и хората от автобуса след него.
В градината се разходихме. Свалих го и да походи. Търчи след кучетата и се закача с непознати. Казва "бау бау". Срещнах една приятелка с нейното момиченце. Запознаха се. Дани искаш да я пипа по лицето, но не му дадох. На връщане в автобуса пак си хареса една какичка и само и се усмихваше, само че тя беше срамежливка и не се закачаше с него.
Дес, защо не направиш тиквички с картофи, задушени с масло? Слагаш малко вода с масълце да заврят и после добавяш тиквичките и картофите, нарязани на кубчета (водата трябва да е наполовината им). Като са готови слагаш и копър.
А откъде взимаш тиквички? Аз спрях да купувам, че ми се виждат малко фалшиви.
То не, че в момента нещо е в сезон въобще
На мен ми свършиха и фризерните запаси. Имам само домашна тиква и чушки останали. Купувам замразените на Бондюел грах, зелен боб, броколи и разните там миксове. Картофи, моркови и пащърнак само готвя пресни.
А иначе шишето за игра го давам без етикет. Капачката сам не може да я развърта. Дори не знае, че е възможно.
Rtfrtf, и аз ще измия една кофичка кисело мляко. Досега съм му давала картонение кутии от кашите със сложено нещо вътре да дрънка. Той разбира се го вади нещото и така се забавлява.
Свате, знаеш ли, че и ние имаме подобна крава. Като по-малък му беше любима. Даже е доста зацапана, защото само я бърша, не може да се пере. Дани отскоро и той откри топките. На неговия език топка е "та".