Я, аз да се "похваля", по-скоро да порева.
Що да е гадно, като може да е още по-гадно.
Едновременно съм с лека операция на палеца на ръката и развих нещо страшно на лицето си. Дерматоложката така и сама не е сигурна в диагнозата, дали изкарах ерезипел на лицето или много остра алергия. Кожата ми беше адски сърбяща, много червена и много подпухнала. очите ми се бяха "зашили". И всичко гарнирано с висока температура и втрисане.
е, след урбазон, антиботик, кортикостироид и т.н. лицето е почти излекувано. А пръстът е с превръзка и все още боли.
На всичко отгоре, децата и те не са цъфнали и вързали здравословно. Наложи се едната вечер да викаме Спешна помощ да бият урбазон на дъщеря ми, че беше такова кашляне ....
В заключение ще обобщя: Мамка му!
Иначе, присъединявам се и аз към Вас.
И моите деца бяха много милички и добри на 8-ми март.
Сутринта ми рецитираха и ми пяха песнички за мама. А от градината ни бяха изработили много картички, букетчета от хартия, вазички с клонки и какви ли не изненади.
П.П. Лично аз не съм съгласна с това промиване на детски мозъчета, че видиш ли, 8-ми март бил празника на мама. това си е ден на жената. Дори аз го наричам ден на колежката, защото се празнува най-вече по фирмите и обикновено е повод за банкет.
Денят на мама е Благовещение - 25-ти март!