Нели, добре сте решили. Аз също съм против даването на много пари за количка. Тази на Бертони, която сте взели моя позната я ползва почти 2 г и няма мърдане( детето през септември прави 2). Тя може да се ползва и като комбинирана , т.к. има изцяло легнала позиция.
Както много пъти съм казвала ние сме суеверни.Имаме си причина.Предният път си бяхме купиши кошче за кола, дрешки и одеалце, които след аборта ММ занесе на бременната ми приятелка. Нямах сили да ги гледам. И сега нищо нямаме все още, ама на нищото нищо. Миналата седмица ходихме в Стара Загора да гледаме колички и легълца.Тази ще отскочим до Пловдив до Висвиталис и магазина на Чиполино и пак само да гледаме.Като родя той ще пазари всичко. Майка ми и сестра ми ще идат през август до Одрин(ходим доста често, но аз ще пропусна този шопинг) и от там ще накупят комплекта за изписване, за леглото и от Уайкики дрешки. Племенничката ми беше на екскурзия в Румъния и от там ми взела розово гащиризонче, но съм казала , нито да ми го показва, нито да ми го дава преди беба да дойде. Може да ви звучи малко параноично, но парен каша духа. Няма нищо по-болезнено да се прибереш след аборт и да видиш вещите, които сте купили с любов,за детето което никога няма да ги ползва...