Здравейте, момичета. След бурните събития около двете раждания на Шинзу и Додо, малко лежерно я караме.
Линаполи, стискам палци това да ти е последното СПА преди раждането. В коя седмица си вече?
Лили, не мога да ти бъда полезна, мила. Ние си харесахме легълце , тип трансформираща кошара, фирмата производител прави подарък матрак. Иначе мислим да си вземем и туристическа(сгъваема) кошара, за нея ми препоръчаха на Бертони матраче, но всичко това ще вземем дни преди или след мечтаното събитие.
Харесали сме си количка на Чиполино Тифани, много лекичка и маневрена, за съжаление не намерих никъде отзиви за нея. Ама нищо, има време и за нея.
Тия дни нещо много ми пада кръвното, някой да се оплаква от същото - от нормалното ми 120/80 , падам на 80/60. Пия течности уж много, а пада. И все ми е едно сънливо и мързеливо. Да се похваля най-после започнаха да забелязват, че съм бременна.Ама то и коремчето ми отхвръкна последните 2 седмици. Моята бебка е много шавливичка, особено когато чуе гласа на баща си. Той много й говори.