Яничка, чудесно име сте избрали за малката. Ние бяхме избрали едно име преди още да забременея - Сиана( на старокелтски значи Божи Дар - Sian(Шийна) . Като разбрах, че е момиче някак не го чувствах като нейното име и даже ми беше странно, защото преди да забременея бях луда по това име. На 01.06 имаше ден на отворените врати в поделението, в което работи ММ ( той е офицер). Докато посрещал децата , при него дошло едно момиченце и му казала "Здравей, аз съм Александра". Той я огледал и видял дъщеря ни в нея руса, къдравка(той е много къдрав) с огромни сини очи. Влюбил се. Вечерта се прибира и ми разказва за Александра и ми предложи да я кръстим така, че това името му се забило в сърцето. Впрочем заби се и в моето. Аз го приех като знак, защото преди години баща ми( лека му пръст) по подобен начин избрал името на сестра ми. Бил на разходка в парка и едно момиченце дошло при него и му се представило от нищото. И така той разбрал, че майка ми е бременна с момиче и че то ще се казва Светла. Баба ми цял живот му беше сърдита, че я е пренебрегнал, но той вярваше, че детето само избира името си още преди да се роди. Та..мисля, че татко се е намесил отгоре и ни е пратил Александра.
Малко дълго стана, но реших да го споделя.