Здравейте и от мен, хайде и аз да се отчета тази седмица
.
Смених лекарката и добре че го направих, в момента съм при един възрастен и много готин лекар, който ми предписа и други витамини и доста по-подробно ми обяснява всичко. Оказа се, че изследванията ще трябва да си ги правя тук в Турция, първо защото имало срок за изследване на даден тип показатели в кръв и урина, което само щяло да ми помогне да предприемем навременни мерки ако има някакъв проблем и второ ако искам да раждам тук ми препоръчаха да се изследвам тук и всички следващи изследвания да си ги правя в тази държава (както ми беше писала
bebe_2013), и така - е направих ги!!!
Според изследванията ми имам анемия
и доктора ми каза, че задължително трябва да ям два пъти дневно месо, пилешко или телешко, каквото ми харесва. Преди да видим резултатите още миналия път ми предписа да пия желязо и така около 20-ти юни ме вика за нови изследвания за синдром на Даун. А иначе аз вече съм в 9-та седмица, човечето расте бързо и за сега друго (освен анемията) смущаващо няма. Препоръча ми и да пия доста вода поне 2л. на ден. Някой имал ли е проблеми с анемия и ако ДА - какво пихте или ядохте, за да се оправите.
Тук слънцето е много силно и получих обрив по шията и частично по лицето, а до колкото виждам в България сега пак едни дъждове се изливат, лоша работа
Пожелавам леко бременеене и раждане на всички и много слънчеви усмивки!