Здравeйте мамчета с малки и големи коремчета
. С интерес изчетох целия материал, който се е натрупал. Отсъствието ми се дължеше на страшното гадене, което ме нападна две седмици денонощно, не съм мърдала много от леглото, само ако се наложи да ходя на лекар, даже и компютъра ме дразнеше, но от няколко дни съм малко по-добре.
При мен всичко е наред с бременността, чухме сърчицето още миналия понеделник, видяхме малкото същество, което расте в мен и сега ми е доста по-спокойно. Ходих в друга болница за второ мнение и нещата, които чух съвпадаха с тези на първата лекарка. Сега съм в 7-ма седмица и 2 дни
. Но сега идват другите ми притеснения относно изследванията, които ми назначиха да си направя, за които трябва да платя в най-добрият случай 600 турски лири
- проверявах в три лаборатории и цените са сходни (от 600 до 900 т.лири). Можете ли да ми кажете как вървят в Бг, защото една позната ми каза, че всичко е направила само с направления (преди 5 години). Аз все още си плащам здравните застраховки в Бг, имам и личен лекар и ако мога да мина с направления няма да е зле, e подготвена съм и за плащане, но едва ли е такава сумата каквато ми искат в Турция...и това е само, защото съм чужденка.
Додо--new - стискам палци за леко раждане и спокоен престой в болницата, че от опит зная, че понякога писъците и звуците, които се чуват от съседните стаи и коридори действат малко напрягащо
.
Linapoli - моля се и при теб всички притеснения и неразположения да утихнат, хайде мисли за хубави неща само
Yanicka - по-спокойнo на концерта, гледай да не подскачаш много от емоции
.