В такава ранна седмица (8-9 г.с.) има ли вече околоплодни води за АЦ? Още при предната ми бременност го гледах при Д-р Мазнейкова този Прена-тест. Определено е по-безопасен вариант, но може би има значение и какъв генетичен проблем се очаква, извън стандартно изследваните синдроми.
Нелка, каквото и решение да вземете, дано бебе е здраво и да се видите след около 30 г.с.
Ние пуснахме първия БХС между пътуванията ни из България. Даже два пъти - единият в провинцията и още не съм го видяла, че вчера чак се прибрахме, а не можели, видиш ли, да ми го пратят по имейл. Другият БХС в София си излезе за 2 дни и всичко е ОК. Видях го човечето, органчета, ръчички, краченца... Забравила бях колко е хубаво да го видиш. И май този път ще сме с розови гащи. Дай Боже само да е здраво и да дочака октомври! Ядосах се заради микробиологията - пред 2 седмици ми показа оскъдно бактерии някакви, повторих я в същата лаборатория да ми направят и антибиограма - няма нищо
Нормално всичко. Сега остава докторът да реши какво да правим - трета МБ ли да пускам?