0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните №94
« Отговор #460 -: Април 09, 2015, 00:54:20 am »
Някоя от вас да е имала стрептококи в микробиологията....Това ми е резултата от нея,чета ужасни неща за тази бактерия и просто главата ми гръмна от глупости...
« Отговор #461 -: Април 09, 2015, 06:10:04 am »
Бебее_2013, тоолкова се радвам за теб :) Сменяй ника вече, на Бебе_2013_2016 или още по-добре happy_baby :)

Моят дан с втората ми бременност - нямах време да мисля толкова неща като с първата, не можах да се спря почти цялата бременност и не усещах болежките толкова ярко.

Убу, стерптококите тук ги лекуват с антибиотик точно преди раждането. Моя приятелка роди така, живо и здраво е бебето.
[/url][/url]
*
« Отговор #462 -: Април 09, 2015, 08:54:18 am »
И аз съм лекувала стрептококи по време на бременност. Нищо страшно и фатално. Моите си вървяха барабар с гъби.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #463 -: Април 09, 2015, 10:52:30 am »
Защото четох крайни мнения като спукване на околоплодния мехур,преждевременно раждане и т.н...
*
« Отговор #464 -: Април 09, 2015, 11:01:37 am »
Е, нали ще ги лекуваш, Иви?! Няма страшно. Дава се аб и всичко ще е наред, както ти е казала Уайт. Може да бъде опасно единствено, ако започнеш да раждаш и не знаеш, че ги имаш. Тогава и бебето, като минава по детеродния канал, се заразява. На мен и двата пъти са ми ги изследвали в 36-37 седмица точно поради тази причина.
Свържи се с лекаря си, за да може да ти назначи лечение! Недей да чакаш да ти дойде времето за прегледа, ако е чак след месец!

« Отговор #465 -: Април 09, 2015, 11:03:54 am »
Оффф колко време е възможно да продължи това зацапване?
*
« Отговор #466 -: Април 09, 2015, 11:23:25 am »
Аз пия вече антибиотик от няколко дни,но лекаря казва,че са упорити и разбира се аз пак нямаше да знам,че ги имам ако не бях отишла за микробиология сама...
*
« Отговор #467 -: Април 09, 2015, 11:36:01 am »
Иви, просто си намери добър специалист. Иначе много ядове ще имаш на главата си. И не забравяй, че нещата са в твои ръце. :wink:

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #468 -: Април 09, 2015, 11:43:43 am »
Иви, изпий си антибиотика докрай и след това прави нова микробиология! В момента няма смисъл.

« Отговор #469 -: Април 09, 2015, 14:20:09 pm »
Когато теста показа ЧХГ 486 и се разбра че чакам близнаци,  идеше ми да взема барабан и на площада да крещя че съм бременна.  Ако знаете с какъв кеф си купих отново от лекарствата /бременна бях след ин витро/, радвах се че продължавам на пред. Знаех че двуплодната бременност е рискова, но и с едно бебе може да има куп проблеми. Е, не съм се "хвалела", че ще съм мама,  но когато са ме питали, никога не съм лъгала . Може ли 2-ри месец да не си на работа и да не започнат да любопитстват,  и така още в самото начало всички знаеха. Имах Лека бременност,  само бъбречна криза в 9 г с- иначе бебетата се родиха планово в 36 г с+3 дни.  Мили мамчета на едно, две и повече бебета мислете позитивно и всичко ще бъде ок.
« Отговор #470 -: Април 09, 2015, 14:31:22 pm »
Велина_малина мн хубаво,каква надежда ми вдъхна с твоя разказ,а ти имаше ли някакво зацапване в началото на бременноста?
« Отговор #471 -: Април 09, 2015, 19:28:38 pm »
Весита,спокойно моето зацапване продължи до 13 г.с. като в 6 г.с си бе обилно кървене,резултата е в подписа ми  :lol:
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #472 -: Април 09, 2015, 19:32:45 pm »
Bebe-2013-2015 трябва да е ;-)  ноември
Аз казах на нааай-близките като чухме сърце. Не от суеверие, а да не давам напразни надежди, че и те се напатиха с мойте бременности :-( и сега само да ме заболи коремът и изтръпвам. Надявам се, който ни го изпрати бебо, той да ни го пази. И покрай баткото да влезем неусетно в 9тия месец.
Весита, и аз имах малко зацапване вече. Убедих се, че може да е опасно, може да не е, ама лекар да си види.

« Отговор #473 -: Април 09, 2015, 19:43:55 pm »
Момичета да се запиша и аз при вас. Много се колебах,но най-накрая се реших.
Аз съм в 8-ма седмица и се надявам всичко да е наред. Късмет и лека бременност на всички!
« Отговор #474 -: Април 09, 2015, 19:56:21 pm »
Дано изчезнат скоро тия неразположения и да можем да се насладим на бременноста си:-) а с какво се мажете за стрии? И кога е хубаво да се започне мазането в по ранни месеци или вече в по напреднала бременност,аз мисля че колкото по рано толкова по добре
« Отговор #475 -: Април 09, 2015, 20:34:47 pm »
 Момичета 28 г.с. съм , не мога да си намеря удобно място в леглото . Спя на лявата страна, но гърба и рамото ме болят. По гръб  не лягам защото знам , че не е хубаво, позволявам си само когато гледам телевизия полулегнала . Все ме е страх да не натискам бебето. При вас как е съня ? :D :oops:
« Отговор #476 -: Април 09, 2015, 20:42:16 pm »
Момичета 28 г.с. съм , не мога да си намеря удобно място в леглото . Спя на лявата страна, но гърба и рамото ме болят. По гръб  не лягам защото знам , че не е хубаво, позволявам си само когато гледам телевизия полулегнала . Все ме е страх да не натискам бебето. При вас как е съня ? :D :oops:
липсва и липсваше. ще се върне година след раждането :)

Бебе, ми аз смятах, смятах и ... абе зле съм по математика. сега чакаш да мине 12 седмица и сменяш ника :lol: на късмет ще ти е с новия и няма да усетиш кога ще се роди прекрасна бебка :) всъщност какво искате?

За стриите - мажете от сега с хубави масла. Аз мазах с какаово, бадемово, макадамия и ший (сама си правя лосиона) и нямам нито една.
[/url][/url]
*
« Отговор #477 -: Април 09, 2015, 21:13:17 pm »
Момичета, много приятно ми беше във вашата компания последните 9 месеца. Може би вече знаете от темата в честитките - днес се роди моето бебче Теодор. Оказах се с 4 см разкритие и съвсем мъничко подбутване трябваше със системи окситоцин, за да приключи всичко благополучно 3 часа по-късно :)

Успех на всички, чувството е неописуемо, цял ден се разхождам с усмивка на уста :)

La vita è bella
*
« Отговор #478 -: Април 09, 2015, 21:29:07 pm »
Момичета, много приятно ми беше във вашата компания последните 9 месеца. Може би вече знаете от темата в честитките - днес се роди моето бебче Теодор. Оказах се с 4 см разкритие и съвсем мъничко подбутване трябваше със системи окситоцин, за да приключи всичко благополучно 3 часа по-късно :)

Успех на всички, чувството е неописуемо, цял ден се разхождам с усмивка на уста :)
Честито! Да сте живи и здрави, и малкият Теди да расте щастлив и обичан! :balk_9: :balk_7:
« Последна редакция: Април 09, 2015, 21:37:36 pm от kati_vm »
*
« Отговор #479 -: Април 09, 2015, 21:33:34 pm »
Честито.Ще ни липсваш.бъдете много щастливи!!!