и аз съм като
Яничка на дясно като легна и се започва едно ритане и чудеса,а като съм на ляво съм добре.понякога заспивам легнала по-гръб,иначе не мога да заспя странна работа
преди на ляво не можех да спя, а на дясно можех луда работа.и мен вече ме наболяват краката повечко,нее както преди.
Лилиту и аз имала такива неща.питах ортопед как може да се облекчи болката в краката и той показа ще се опитам да обясня-хващаш гърба на стол с леко притворени крака и леко наведена напред.и започваш да повдигаш тялото си с пръстите на краката и после връщаш тялото надолу и стъпваш с цяло стъпало,като трябва и двата крака едновременно да се движат нагоре и на долу,за да повдигат тялото и тежестта да е правилно разпределена.това с изтласкването нагоре-надолу се прави 10 пъти на посока.помагало да не се схващат краката.дано си разбрала нещо!
за болките в таза и кръста днес казаха на една лекция помагало топлият душ,като струята вода трябвало да пада точно на кръста и таза ,а вие да сте леко наведени докато сте хванати за мивката.това го пробвах и облекчава .аз почти нямам проблем с кръста в ранните месеци имах но тогава не знаех че има такива упражнения.сега имам проблеми с гърба -не мога место да си намеря особено вечер