Аз започнах да ускорявам пулса още от 9 г.с.Първоначална и на мен ми казаха,че е от бременността,доктора и той на всеки преглед ми казваше да не се притеснявам,докато миналата седмица не станах да сготвя и докато отида пулса ми беше 160.Повече те послушах никой,160 пулс е космически,та ако ще и тризнаци да носиш.Сама отидох на кардиолог,оказа се че нямам нщо на сърцето,но ми изписа да пия по половинка бета блокер,защото този пулс е ненормален...Пусна ми тсх изследване като контролен преглед и се оказа,че тсх-то е високо. ..казвам ти доплака ми се,просто се чудя как съм то задържала това хайванче в мен и то в ранните месеци,но аз и незнам кога се е повишило това тсх точно,защото от бременосста много варирало.В крайна сметка оказа се ,че.пулса се покачва от ниско тсх,а не от високо,но пък аз имам и задух,който си е точно от щитовидната жлеза и даже незнам дали си спомняте,но бях питала.в темата дали някой има задух,но тъй като бях катастрофирала.го отдадох на притеснението....Ах ,много дълго стана но и много ми тежи на мен.Съветвай я най-скоро да си пуска изследванията,аз започнах да си пия хапчетата с надеждата до края на.5 месец да ми се нормализира жлезата и да си износя мънинката,че много ме боли кято се сетя
... Съжалявам ,че писах толкова,обаче ако човек сам не си помогне няма кой,даже и лекар,но аз пък вярвам,че и господ ни е пазил досега и сега ще се излекуваме двечките...