0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тема на бременните №94
« Отговор #140 -: Март 11, 2015, 11:41:01 am »
Лилиту и моята кошара е на дизайн бейби :lol:
« Отговор #141 -: Март 11, 2015, 11:53:35 am »
jasmin_veni,аз почвам да ти стискам палци,а ти стискай краци  :lol:
*
« Отговор #142 -: Март 11, 2015, 13:57:08 pm »
Вени, стискам палци за най-доброто развитие за теб и бебето, а и за цялото семейство - нали сме заедно в това приключение :)

La vita è bella
« Отговор #143 -: Март 11, 2015, 14:15:20 pm »
jasmin_veni,аз почвам да ти стискам палци,а ти стискай краци  :lol:

Хаха, стискам аз краци, но тази нощ такива танци-манци и забивки в шийката бяха :lol: няколко по-болезнени, нерегулярни, но истински контракции и сутринта заспах :D

Каквото дойде, такова, малко бебе, ама има АМ, ако не ми стига кърмата да наддава, подготвила съм един кашон.

А за зодиите, всичко зависи не само от зодията, но и от аспектите в наталната карта. Моята например не е типично водолейска, имам овнешка Луна във втори дом, което ме прави и много ОвцЪ. Та се допитах до по-компетентни от мен астролози, те ме успокоиха, че и сега да се роди, ще има много овнешки характер.

Засега искам да изчака поне 15,03, че на 13,03 имам лекция за бременни и да ми дадат последните купони. Тук бременните могат да се запишат към една организация, която осигурява 1 литър мляко дневно, 1 яйце и 1 литър портокалов сок за всяка бременна. Но трябва да ходиш на лекции. Много ми харесва тази програма, хората наистина се грижат за бременните. С книжки, за които в БГ давах парички, витамини, редовно следене ако си в държавната инвитро клиника...

Гледам всички от отчетната са полудели по "Такъв е животът Шейново",. та викам да пусна да видя каква е тая драма. До тук...скука.

Руми, ще се справим и двете :D
[/url][/url]
*
« Отговор #144 -: Март 12, 2015, 11:32:52 am »
Ха, аз докато се женя някои хора решили, че могат да раждат. Ама недейте така, стискайте до термин :-)))
Майтапа на страна, от вчера съм вече госпожа!
След инфарктна сутрин заради едни чорапи със силиконови ленти (безумно скъпи и купувани от България) и почти 30 минути закъснение за гражданското, накрая успяхме да се оженим и следобяда ни беше страхотен.
Вечерта завършихме с филми в леглото и игра на Катан.

Ааааа, и получихме сватбен подарък от кумовете - почивка в Тенерифе, така че живи и здрави там ще е първата туристическа дестинация на нашата мома :-)

26.09.2019
*
« Отговор #145 -: Март 12, 2015, 11:38:58 am »
Яничка, честито, цял живот да ви е пълен с такива прекрасни преживявания :) Най- хубаво, че и бебока ви става част от тези моменти :)
*
« Отговор #146 -: Март 12, 2015, 11:40:41 am »
Яничка, честито, цял живот да ви е пълен с такива прекрасни преживявания :) Най- хубаво, че и бебока ви става част от тези моменти :)

Мерси! Тя бая ме изплаши. Аз станах сутринта в 6 и цял ден не съм спирала и тя нито един път не ритна. Чак късно вечерта се обади. Явно се е била притеснила от толкоз емоции :-)

26.09.2019
*
« Отговор #147 -: Март 12, 2015, 11:48:22 am »
yanichka,честито ..дано темата ни е пълна само с положителни емоции и да не дава Господ нищо лошо да не ни се случва и след време да четем назад и да си спомняме кой за какво се е вълнувал и притеснявал
*
« Отговор #148 -: Март 12, 2015, 14:20:47 pm »
Яничка, честито! По мед и масло да ви върви, а домът ви да е изпълнен с детски гласове!

*
« Отговор #149 -: Март 12, 2015, 15:29:35 pm »

Мерси! Тя бая ме изплаши. Аз станах сутринта в 6 и цял ден не съм спирала и тя нито един път не ритна. Чак късно вечерта се обади. Явно се е била притеснила от толкоз емоции :-)
Честито Яничка! Желая ви семейно щастие и безоблачни дни!  :balk_7:
« Отговор #150 -: Март 12, 2015, 16:34:32 pm »
Честито yanicka - живи и здрави да сте, много, много любов и разбирателство ви желая от сърце!
« Отговор #151 -: Март 12, 2015, 20:07:15 pm »
Здравейтр, дами. Много сте изписали и все хубави неща. Яничка, честито. Много семейно щастие, лека бременност до термин и леко раждане.
 Чакаме две бебета тези дни, така че ще надничам по-честички да следя. Да ви попитам сега малко, че отдавна не съм ви досаждала с въпроси. Първо някой с висока глюкоза и за вагинален секрет за да вземат трябва ли да има оплаквания или задължително трябва да се вземе? Мерси предварително.
*
« Отговор #152 -: Март 12, 2015, 21:22:21 pm »
Здравейтр, дами. Много сте изписали и все хубави неща. Яничка, честито. Много семейно щастие, лека бременност до термин и леко раждане.
 Чакаме две бебета тези дни, така че ще надничам по-честички да следя. Да ви попитам сега малко, че отдавна не съм ви досаждала с въпроси. Първо някой с висока глюкоза и за вагинален секрет за да вземат трябва ли да има оплаквания или задължително трябва да се вземе? Мерси предварително.
Здравей, на мен вагинален секрет ми бяха взели в началото при записването на ЖК, един път извънредно, защото бях малко в болница и сега 45 дни преди раждането пак ще ми вземат. Ако те притеснява нещо говори с акушерката си.
« Отговор #153 -: Март 13, 2015, 18:27:38 pm »
Госпожо yanicka,Честитоооооо! Много любов и споделени щастливи мигове ви пожелавам!
*
« Отговор #154 -: Март 13, 2015, 18:38:48 pm »
Благодаря ви момичета за пожеланията! Стахотни сте!

Аз малко да се върна към бременната тема. Днес ходих на редовен преглед при акушерката и на лентичката за урина ми излезе, че имало кръв. И сега се чудя да ходя ли до болницата, да не ходя ли.
Принципно имам бъбречно заболяване, което се изразява в наличието на много кисти в бъбреците и е напълно възможно някоя от тях да се е спукала и поради тази причина да има кръв, ама знам ли.

26.09.2019
*
« Отговор #155 -: Март 13, 2015, 18:41:25 pm »
Yanichka честито! Дълги години семейно щастие, разбирателство и много любов!

Аз да се похваля, че и втората фетална морфология мина и всичко ни е наред. Вече си ритка малката дама и чувството е превъзходно :)

Хубав и усмихнат уикенд на всички :D
« Отговор #156 -: Март 13, 2015, 20:13:57 pm »
Яничка, честито, госпожо :) Много дълги години семейно щастие ви желая :)

Имай предвид, че на едно-две момичета от отчетната им се спука капиляр на влагалището и така имаше кръв....та си изкараха ангелите. Но ако имаш болки в бъббреците - отивай.

Аз тази нощ пак бях с болезнени контракции, ама баш си ...подготвителни...от кръста и гърба към корема. Заспах по някое време и днес съм...скапана. Днес няма да раждам, че ми е изморено пък. Първо да се наспя.
[/url][/url]
*
« Отговор #157 -: Март 13, 2015, 20:24:27 pm »
А аз съм с 150 пулс,днеска бях на кардиолог и ще ми.изследват щитовидната жлеза и пълна кръвна картина и ако не е от тях ще пия бетаблокер.... :Х
« Отговор #158 -: Март 13, 2015, 22:30:44 pm »
Иви, много висок пулс Наистина. Имаш ли проблем с кръвното или само завишен пулс? Проблем с щитовидната жлеза или ПКК- а в кръвта кое се гледа?
*
« Отговор #159 -: Март 13, 2015, 22:49:52 pm »
Ниско кръвно с много висок пулс,утре ще пускам щитовидна жлеза,ако не, значи просто така ми се отразява бремеността и ще пия бета блокер...Казаха че за плода не е опасно,дано не е ..сърцето уж ми е добре