jasmin_veni,аз почвам да ти стискам палци,а ти стискай краци
Хаха, стискам аз краци, но тази нощ такива танци-манци и забивки в шийката бяха
няколко по-болезнени, нерегулярни, но истински контракции и сутринта заспах
Каквото дойде, такова, малко бебе, ама има АМ, ако не ми стига кърмата да наддава, подготвила съм един кашон.
А за зодиите, всичко зависи не само от зодията, но и от аспектите в наталната карта. Моята например не е типично водолейска, имам овнешка Луна във втори дом, което ме прави и много ОвцЪ. Та се допитах до по-компетентни от мен астролози, те ме успокоиха, че и сега да се роди, ще има много овнешки характер.
Засега искам да изчака поне 15,03, че на 13,03 имам лекция за бременни и да ми дадат последните купони. Тук бременните могат да се запишат към една организация, която осигурява 1 литър мляко дневно, 1 яйце и 1 литър портокалов сок за всяка бременна. Но трябва да ходиш на лекции. Много ми харесва тази програма, хората наистина се грижат за бременните. С книжки, за които в БГ давах парички, витамини, редовно следене ако си в държавната инвитро клиника...
Гледам всички от отчетната са полудели по "Такъв е животът Шейново",. та викам да пусна да видя каква е тая драма. До тук...скука.
Руми, ще се справим и двете