Здревейте,
Линаполи,не си с кофти късмет,просто иглите на Фраксипарина ,сравнени с тези на стимулиращите препарати са в пъти по-тъпи.На мен в един момент ми свърши мястото на корема,просто от многото боцкания се втвърди кожата и не мога да я пробия,пък хем съм куче марка и не се щадя.Започнах в краката,там поне има много мегдан.От около дестина дни и там мястото е на привършване и използвам ММ да ми бие в ръцете.А и вече съм на Клексан,който е по-добре.Опитах онзи ден в корема,но той вече е много изпънат и някак не мога да се пречупя да ръгам там
Аз вчера бях отново на контролен Доплер.Кръвотока към бебковците е добър,оставам си на тази терапия.Те са наддали и макар да има разлика между двамата,важното е ,че дебелеят.Единственото леко притеснително е,че едната плацента е доста по-дебела от другата.То се видя още на миналия преглед.Ще я следим,може да се наложи някакви изследвания да правя заради нея,но не знам.Чудя се,ако беше едно бебе дали щяха да забележат ,че е по-дебела,или сега излиза така,просто защото я сравняват с другата.Хахава работа.Не бях чувала ,че и с това може да има проблем.Не е притеснително де,но си трябва следене.
Честит 1ви Април,момичета!
Руми,дъжа те под око!