Додо, честито ти съпруг
да си го гледаш и той теб и да се слушате
Момичета, аз родих на 20,03 дъщеря ни Катерина Мари, 2539 грама, 49см. Хипотрофно бебенце, но истински боец, издържа бодения, интубация и още бодения.
Раждането мина по-различно от Бг, въпреки отрицателната ми в началото нагласа - много, много по-добре! За 8 часа се възстанових, на 3 ден почти нямам кървене, нямам външни разкъсвания, нито ЕПЗ, нито старата се разкъса. Само три броя хемороиди, които не знам, какво да правя? Не болят, не дразнят, ама са там. И тази мисъл ме побърква.
Раждането и след родилната грижа са тоооолкова различни от БГ, а тоолкова простички и лесно достижими от всяка българска болница. Чак ми се дорева като си дадох сметка.
САмоизписахме се, искаха още да ни държат, но изкарах една кошмарна нощ (сбъднат мой кошмар зад съседната завеса, дето ме следваше и с двете бременности) и кърмата съвсем щеше да спре, и без това беше само коластра. Прибрахме се, на 22,03, хапнах, наспах се и тя тръгна
Дохранваме се и с формула де, почти сме върнали теглото от раждане.
Та за грамове и ехографи...вече няма да вярвам. На 03,03 ми изкараха бебка 2500+/- 370 грама, а то...добре, че напънах тая млечна диета месец и половина, иначе съвсем под 2 кила щеше да е!