Здравейте, момичета, за първи път пиша при вас, но се случват малко странни неща с мен в послдните дни и колкото и да е рано и относително всичко на този етап, вече нямам търпение да забременея и сега се чудя дали пък този месец не е щастливият.
Първо да попитам възможно ли е да имам някакви признаци буквално броени дни след забременяване (положителен тест за ову ми беше в събота - 22/10..)? Цяла седмица изпитвам неописуем глад, постоянно, ям много, но след това не се чувствам нахранена, напротив мога да продължа, коремът ми е подут, въпреки, че си ходя редовно до WC, а по принцип имам известни проблеми с ходенето..
сега обаче не е така. Имам много леки, тъпи болки долу в корема, както като няколко дни преди да ми дойде, кръста ме боли, но това при мен си е почти постоянно състояние.. По принцип вървя мнооого и съм свикнала, но последните дни се задъхвам особено бързо, като цяло ми е отпаднало, не ми се спи повече от обичайното, даже сутрин се събуждам преди алармата
и 1-2 вечери сънувам много странни неща, като единият път сънувах как бебето на едни приятели (в съня ми на 2 месеца) започна да ми говори
Та това е сякаш, от една страна не искам пак да се надявам напразно, но от друга как да го постигна, как да спра да си мисля за това и да го чакам... това сякаш е невъзможно!