Здравейте бебе-правещи! Изчетох стотици статии и форуми и несъм по близо до отговор дали съм бременна най накрая. Ето и моята история:
От около 5 години се опитвам да забременея и до сега не се получава. На 26г съм и съм се отчаяла, че няма да мога да имам детенце.
Трябваше да ми дойде на 10.09, а днес 17.09 още няма и помен от МЦ... Гърдите ме болят като при ПМС, кръста, гърба също, от време на време пристягане в яйчниците. По принцип МЦ м е редовен, идва ми обикновено на една и съща дата, от време на време се измества с няколко дни, но сега не знам дали е така. От толкова опити и отрицателни тестове вече напълно съм се отчаяла. Направих тест преди няколко дни, въпреки че ме беше страх да го погледна-шуърчек, но беше отрицателен и все пак очаквам да ми дойде. Ето и необичайните симптоми, които не знам дали не си въобразявам вече: започнах да си хапвам повече, да огладнявам по-рано от обичайно, по принцип ям чак на обяд , а докато бях отпуска вкъщи няколко пъти хапвах още в 9-10ч, не забелязвам промяна във вкуса за храна, единствено по мазна храна малко ме отвращава, започнах да ям повече мляко. Имам много газове и с извинение се оригвам и пръцкам по цял ден. Имам нещо, което не знам дали да определя като гадене, все едно ми е заседнала буца в гърлото и постоянно ми е едно такова гадно, нямам позиви за повръщане, но все пак има едно по особено усещане. От вчера Гърдите ме болят малко повече, като при ПМС, не виждам промени нито в големина и форма, нито в цвета. Преди няколко дни мерих температура и беше 37.3, но по принцип не я следя, така че това не ми е ориентир изобщо. Искам да направя още един тест, но ме е страх да видя пак една черта и просто чакам да ми дойде МЦ. Моля се този път да не ми дойде и да съм бременна, но ме е страх да се надявам дори и за сега се убеждавам, че ще ми дойде за да не се разочаровам пак, за това и още задържам вторият тест, понеже не искам да възлагам напразни надежди и после да се депресирам още повече. Моля споделете мнение по моя въпрос, каквото и да е.
Желая прекрасен ден на всички и успех в бебе-правенето