Здравейте
На кратко от осем дни имам следните симптоми - болки ниско долу в корема, по - скоро като тежест или придърпване, от време на време болки в кръста, замайване, гадене до ранния следобед, лесно се уморявам, поспалива съм, леко главоболие, болката е тъпа и постоянна , често уриниране, но и доста вода пия, тъй като ожаднявам повече. Последната ми менструация беше на 15.03.2016. Кръвотечението ми е 6 дни. Продължителността на цикъла ми е 26 дни от януари тази година. Тогава претърпях спонтанен аборт в 8г.с. Изчакахме, колкото каза доктора и след последната менструация започнахме отново с опитите. Силно се надявам симптомите, които описах по - горе да са признак за бременност, макар че знам, че е възможно и да показват и много други неща. Може да си въобрзявам, може да е възпаление на яйчниците, нарушен хормон от щитовидната жлеза, възпалени бъбреци и куп други работи. Предстои да ми дойде на 10.04.2016. Наясно съм, че трябва да изчакам до закъснение на менструацията преди да си въобразявам каквото и да е. Знам, че дори и да си направя ранен тест за установяване на бременност и той покаже две черти е възможно пак да ми дойде, тъй като повечето бременности приключват през първите 10 дни от зачеването.
Съжалявам за дългото писане, но трябва да споделя мислите си инъче ще се побъркам.
Успех на вички!