0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 9 част
« Отговор #720 -: Януари 24, 2016, 11:04:56 am »
Благодаря!

*
« Отговор #721 -: Януари 24, 2016, 11:38:44 am »
vili_sunsmile, честито  :), много се радвам! :)
Поради това, че не е много редовен цикълът, наистина ще е трудно да се определи около коя дата е станало зачеването, но важен е положителният резултат  :)
Около седмица-десет дни от датата на закъснение може да се види плодното сакче с вагинален ехограф, успех!  :)

« Отговор #722 -: Януари 24, 2016, 11:43:56 am »
Благодаря, marsi! Толкова силно усещане, направо...

« Отговор #723 -: Януари 25, 2016, 10:08:15 am »

Здравейте ,момичета! Много съм развълнувана, но не знам рано ли е да се радвам. Работим от два месеца с мъжа ми за детенце. Трябва да ми дойде на 31.01 . Имам симптоми, които ме накараха днес сутринта да си направя тест за бременност обикновен лента с чувствителност 10 . Признаците ми са , че се разболях, появи ми се бяло течение, което досега съм нямала. Гърдите ме болят доста, почнаха да изпъкват вени и да се прибират.Кафятото около зърната като че ли стана по голямо . Та теста с първата урина е две черти   :bfp1: , не можах да повярвам. Реших малко по - късно и пак направих също две черти. Ще чакам закъснението и ще си направя шуер чек и кръвен. Как смятате момичета? Още не съм споделила на мъжа ми.
*
« Отговор #724 -: Януари 25, 2016, 10:09:55 am »

Здравейте ,момичета! Много съм развълнувана, но не знам рано ли е да се радвам. Работим от два месеца с мъжа ми за детенце. Трябва да ми дойде на 31.01 . Имам симптоми, които ме накараха днес сутринта да си направя тест за бременност обикновен лента с чувствителност 10 . Признаците ми са , че се разболях, появи ми се бяло течение, което досега съм нямала. Гърдите ме болят доста, почнаха да изпъкват вени и да се прибират.Кафятото около зърната като че ли стана по голямо . Та теста с първата урина е две черти   :bfp1: , не можах да повярвам. Реших малко по - късно и пак направих също две черти. Ще чакам закъснението и ще си направя шуер чек и кръвен. Как смятате момичета? Още не съм споделила на мъжа ми.
Здравей, ако имаш възможност прикачи снимка на теста, за да видим. Пожелавам ти да си бременна!
« Отговор #726 -: Януари 25, 2016, 10:22:30 am »
Здравей! Моите два теста от вчера и днес са с по светли линии, а ЧХГто е 479, според мен с тези хубави чертички определено си :-) Честито и лека бременност.

« Отговор #727 -: Януари 25, 2016, 10:28:22 am »
Vili_sunsmile, Karizka, честито! Пожелавам Ви една лека и спокойна бременност с пухкаво  :bori_020: на финал! :)
« Отговор #728 -: Януари 25, 2016, 10:32:07 am »
Благодаря Ви, ще пиша пак след посещение на лекар. Дано всичко е нормално. Днес е най- щастливият ми ден!!!!
« Отговор #729 -: Януари 25, 2016, 11:06:48 am »
Karizka, честито! Всички момичета сега ще ти завиждат, защото си успяла да хванеш бременността доста рано, а това е мечтата на всяка  :D Тъй като си използвала високочувствителен тест, а те се намират трудно (поне според мен) мога ли да те питам от къде си го взела? Аз съм търсила в аптеки, но най-чувствителните, които съм намирала са 20 единици. Да не говорим, че в повечето аптеки не са чували за чувствителност на тестове  :lol:
« Отговор #730 -: Януари 25, 2016, 11:24:37 am »
Да и аз търсих такъв , но никой не беше чувал в аптвките за такъв. Теста е съвсем ожикновен и не знаех дори, че с чувствителноат 10 докато не го видях  случайно на опаковката. Струва 55 стотинки и е на clear choise. Всичйи други,които съм купувала за като ранни тестове дори уж 7 дни преди датата са били. 25 чувствителност. Аз съм от Стара Загора, аптеката е Ванда. Не знам при вас има ли такава. Но питайте все пак и други аптеки.
« Отговор #731 -: Януари 25, 2016, 11:45:21 am »
Мерси за информацията. Ще си го запиша, ако случайно го намеря в някоя аптека.
*
« Отговор #732 -: Януари 25, 2016, 13:06:49 pm »
http://prikachi.com/images.php?images/65/8595065J.jpg
Здравей, тестът си е абсолютно положителен! Честито, лека бременност и здраво бебче на термин!
*
« Отговор #733 -: Януари 25, 2016, 13:09:36 pm »
Здравей! Моите два теста от вчера и днес са с по светли линии, а ЧХГто е 479, според мен с тези хубави чертички определено си :-) Честито и лека бременност.
Вили, повтори кръвния тест след 48 часа. Пожелавам ти всичко да е наред!

p.s. Този резултат от кръвния тест изглежда мнооого добре.
*
« Отговор #734 -: Януари 25, 2016, 13:17:26 pm »
Karizka, желая ти лека и спокойна бременност!  :)

vili_sunsmile, чудесен резултат  :)

« Отговор #735 -: Януари 28, 2016, 11:05:05 am »
Здравейте момичета,на 25 ми дойде като първите два дни ми беше нормално на третия по малко от нормалното и днес нищо,но още по голямото терзание е че БТ се задържа над 37 и днес е 37,3 какво мисли че е това? Ще съм ви мн благодарна ако ми отг?!
*
« Отговор #736 -: Януари 28, 2016, 11:06:01 am »
Направи тест.

Всеки миг е още един шанс...
« Отговор #737 -: Февруари 03, 2016, 11:58:49 am »
Здравейте,
с мъжът ми правим опити за бебе вече 3 месец. На 8 януари ми беше последната м. Очаквана менстр. на 6 февруари, обаче в неделя на 31 получих зацапване и така всяка сутрин до днес. През деня нямам зацапване. Направих тест тази сутрин и той беше отрицателен.Възможно ли е да съм бременна, а тестът да греши? :( Направих Шур чек, а на него пише първи ден от закъснението... Това нетърпение ме изяжда....
« Последна редакция: Февруари 03, 2016, 12:09:37 pm от chris08 »

*
« Отговор #738 -: Февруари 03, 2016, 12:59:41 pm »
Здравей, chris08, за уринен тест е рано. При твоята продължителност на цикъла и предполагаемите дни за О., днес евентуално е около 11-12 ден след овулация. Ако си засичала О. с тестове, може с по-голяма точност да се каже кой ден след О. е днес, но при всички случаи е рано, на този етап само кръвен тест може да даде категоричен отговор дали има бременност.
Има чувствителни уринни тестове, които отчитат много ниски нива на ЧХГ, но други не отчитат дори и да има бременност, така че най-добре е да се изчакат 14-15 дни след овулация, т.е. да се изчака първи ден за начало на следващия цикъл и при закъснение да се направи тест (най-добре с първа сутрешна урина, тогава концентрацията на ЧХГ в урината е най-висока).
Успех, пожелавам ти положителен тест след няколко дни! :)

« Отговор #739 -: Февруари 03, 2016, 13:14:36 pm »
Много благодаря за отговора marsi :))) Не си следя овулацията, но бях на лекар и ми каза около 15 -я ден от началото на м. Досега не съм взимала тестове за ову, обаче сигурно ще започна, ако не се получи този месец! Въведох си датата на последната менстр. в един календар онлайн и ми показа, че на 22 ми е била овул. и на 31.01.2015 е възможно да се е имплантирало ембриончето и точно на 31.01 получих зацапване много леко ощи през деня спря. Буквално само на салфетката след нужда... това продължава вече 4 дни всяка сутрин и през деня нищо. На 32 години съм и досега никога не ми се е случвало зацапване преди цикъл, затова се надявам тестът за бременност, който направих да е грешен :)))) Ще изчакам.В този онлайн календар пише, че дори кръвния тест мога да направя на 5.02, а аз направих уринен днес 03.02... щура работа...Имам едно момченце на 7.5 г и не съм предполагала, че толкова трудно стават бебоците.Но все пак съм на 32 г и досега се пазех.Пожелавам щастие и успех на всички, които искаме бебчета:)))