Здравейте момичета,
имам нужда от вашето мнение и опит. Имам съмнение, че бях за много кратко бременна според симптомите ми. Ще опиша нещата, които ми се случиха последните 2,3 седмици. Като за начало си имах пробожданията и напрежението в яйчниците малко преди предполагаемата О. Работим ние по Въпроса! Пробожданията в яйчниците не спират през цялото време до предполагаемата дата на МЦ. Един два дни след предполагаемата О. започва зверски глад, който за мен не е типичен защото съм злояда. Примерно вечерям мръвки в нормалната за мен порция и след 2 часа отново гладна и отивам да ям отново и така си беше до последно. Започна да ми се доспива следобед, освен че и целия ден ми е едно дремещо. Започва да ми прави впечатление за по-често пишкане. Започнах да се изнервям и имах странно стягане ли, болка ли беше в сърдечната област 2 дена. Цикъла ми е средно 26 дена и на 21.11 трябваше да ми дойде но не стана. През цялото време нещо се случва долу ниско. То бодежи, придърпвания на яйчниците, придърпване при пъпа, пробождащи болки в кръста и усещане, че всеки момент ще ми дойде. На 2 ден от закъснението се събуждам и съм добре, в момента в който се изправям ми става лошо, виене на свят, повдигане,отпаднала, с температура 37,2, и страшно главоболие. Решавам, че ме е хванал вирус и вечерта пия един аналгин за главата и вит.С. На следващия ден ми няма абсолютно нищо от вчерашното неразположение. Но продължавам с коремните болки, като усещането е че всеки момент ще ми дойде. Започвам да усещам матката си някак подута и твърда. На 4 ден от закъснението вече е много по засилено чувството, че ще ми дойде но няма никой. Интересното е, че не съм усещала тази болка и напрежение в матката до сега, чувството на подутост там долу. Късно вечерта започнах да имам горещи вълни и изпотяване. За зверския глад си е същото. И така до 5 ден в който изведнъж тези болки спряха, матката я усещах много слабо. Чувството беше сякаш е един обикновен ден без симптоми за каквото и да било. Реших да пробвам един тест за бременност от любопитство вечерта но почти нямаше материал и резултата беше отрицателен. Тази сутрин започнах слабо прокървавяване без никаква индикация от ПМС и всякакви други симптоми.
Лелелее колко дълго стана, за което се извинявам. И сега се чудя дали е имало нещо или не???
Иска ми се да бъда обективна но чувството с матката, глада и др неща някак ми казва, че може и да е имало нещо, което в последствие да е спряло да се развива и затова изведнъж спря всичко. Просто това закъснение с тези симптоми никога не ми се е случвало преди, за да си кажа че си въобразявам. Просто вече ако ми се случи пак това, ще отида да си направя веднага кръвен тест за да не се чудя какво е и що е! Благодаря Ви за вниманието и се надявам на вашето мнение. Прилагам и линк от графиката ми, като не съм описвала съвсем всичко в нея за това има и пропуски.
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=84706