Здравейте и от мен!
Много сэм объркана.9 дена закъснение всички признаци че ще ми дойде без болки в гърди те само са станали много големи,ям неща които преди не сэм обичала или за които не съм се сещала никога като например шоколад със сирене.Онзи ден изядох сама една тенджера с грах и само повтаря колко е вкусен и не спира да ям )) Имам болки в яйчниците като преди да ми дойде в кръста както нормално е преди да ми дойде,но съм и изключително спокойна,весела и грам не се ядосвам за нищо,което е ненормално преди да ми дойде.Обикновено тогава ставам като цунами от емоции.Имом три направени теста - отрицателни. БАЗАЛНА температура от деня когато трябваше да ми дойде 36.8 като се събудя до вечерта отива на 37.6 понеже я меря и вечер вече.Дайте ми съвет какво да правя Моля ви.На лекар скоро няма да мога да отида защото с мен в чужбина а тук се чака доста докато стигнеш до специалист.
Здравей, важна е БТ при ставане, а не вечер. По принцип вечер температурата се покачва, дори и без бременност. Възможно е закъснението да се дължи на някакъв хормонален дисбаланс, поради смяна на сезоните. Бих те посъветвала да си направиш кръвен тест, но щом си в чужбина, сигурно не е е толкова лесно. Дори и да се чака за специалист, си запази час и междувременно, спри пушенето, алкохола и намали кафето, за всеки случай, ако все пак се окаже, че си бременна.