0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 9 част
« Отговор #440 -: Август 24, 2015, 16:41:55 pm »
Благодаря за отговора Синеочка. Да, имам някаква вариация на тромбофилия, но по-скоро при мен Хашимотото доста пречи...общо взето няколко проблема на куп :) Не губя надежда, но става все по-тежко психически, това ежемесечно очакване. Стискам палци на всички  :)
« Отговор #441 -: Август 24, 2015, 17:16:57 pm »
Благодаря за отговора Синеочка. Да, имам някаква вариация на тромбофилия, но по-скоро при мен Хашимотото доста пречи...общо взето няколко проблема на куп :) Не губя надежда, но става все по-тежко психически, това ежемесечно очакване. Стискам палци на всички  :)
Здравей Делира, до колкото знам, Хашимото не е проблем за забременяване и износване на бебе, освен ако ТСХ не е високо. Тогава е опасно, но ти сигурно знаеш :) И аз съм с Хашимото и всички изследвани хормони са ми извън всякакви норми, но не се отказвам :) ела при нас в другата тема, забавно и полезно е!
« Отговор #442 -: Август 28, 2015, 11:50:57 am »
Здравейте момичета!Днес вече останах изумена...Края на месец юли към 24-25 е било ову/напоследък имам много ангажименти и не съм следила дати.../На 07.08 леко прокървих/кафевичко/,това по никое време на цикъла.На 14 август трябваше да ми дойде М,дойде но едно никакво такова-кафевичко само като ходя по малка нужда и така 3 дни,при положение ,че М ми е около 6-7 дни нормално.Въобще не ми мина през акъла,че може да съм бремена.Боляха ме цял месец гърдите,не мога да легна по корем...малко станаха и по-големи.Реших да си купя/както винаги / Ову тест,но взех и за бременост,за всеки случай.От 3 години правим опити,но имам полистозни яйчници и не се получаваше...Та теста за бременост беше положителен.Взех още 2 sure check и те бяха положителни.Отидох на кръвен резултат положителен ( B-HCG/Eclia/ 4076 до 8 (над 8 е положително)).Днес ходих на гинеколог и тя каза,че нищо нямало....Накара ме пред нея да правя още един уринен и той беше положителен!!Каза да чакам до другата седмица,съмнявала се за извън маточна,но нищо не виждала на ехографа.....Какво правя?Да чакам ли или да търся друг доктор?
« Отговор #443 -: Август 28, 2015, 11:54:28 am »
Друг!!! Възможно най-бързо. Очевидно е, че Б. има, стискам палци да е където трябва да бъде!

*
« Отговор #444 -: Август 28, 2015, 12:00:02 pm »
По принцип над 1000 вече би трябвало да се види Б на УЗ. С какъв УЗ те гледа? Вагинален или коремен? Аз също те съветвам да потърсиш второ мнение. Стискам палци!
« Последна редакция: Август 28, 2015, 12:04:20 pm от Синеочка »

Всеки миг е още един шанс...
« Отговор #445 -: Август 28, 2015, 12:51:17 pm »
Благодаря много за бързите отговори!Потърсих друг лекар,успокойха че ,че просто е рано.За другата седмица си записах час при Стефан Стефанов в Стара Загора.Иначе с вагинален,но стар колкото света...Благодаря ви пак!
*
« Отговор #446 -: Август 28, 2015, 12:55:29 pm »
AgpeHaJIuH, подкрепям вече казаното, потърси второ мнение. С вагинален ехограф ли те прегледаха? Също направи още един ЧХГ тест около 48ч. след първия. При правилно развиваща се бременност, ЧХГ би трябвало да се удвоява на всеки два дни.
Успех! И пиши.

п.п. писали сме едновременно.
Да, може проблемът да е в апаратурата.
« Последна редакция: Август 28, 2015, 12:57:36 pm от marsi »

« Отговор #447 -: Август 31, 2015, 11:14:46 am »
Здравейте. Имам съмнения, че съм бременна. Понякога ми става лошо, наболява ме ръста, а гърдите до снощи ми боляха много, дори ме сърбяха. Но днес не усещам никакво напрежение в тях и това ме притеснява. Рано е да си правя тест. Очаквам М към 3-4 септември. Ако при някоя от вас се е случвало този симптом да изчезне, моля да сподели. Малко е объркващо, защото има жени, които не ги е болял бюста, докато други споделят, че при тях не са изчезвали. В повечето форуми изчезването на този симптом е нещо твърде обезпокоително. :help1:
Благодаря за отговорите.
*
« Отговор #448 -: Август 31, 2015, 11:27:01 am »
Здравейте. Имам съмнения, че съм бременна. Понякога ми става лошо, наболява ме ръста, а гърдите до снощи ми боляха много, дори ме сърбяха. Но днес не усещам никакво напрежение в тях и това ме притеснява. Рано е да си правя тест. Очаквам М към 3-4 септември. Ако при някоя от вас се е случвало този симптом да изчезне, моля да сподели. Малко е объркващо, защото има жени, които не ги е болял бюста, докато други споделят, че при тях не са изчезвали. В повечето форуми изчезването на този симптом е нещо твърде обезпокоително. :help1:
Благодаря за отговорите.
Здравей, много е рано да се коментира състоянието ти. Възможно е симптомите да са на хормонална основа, възможно е да е бременност. Когато аз бях бременна не чувствах непрекъснато напрежение в гърдите през първия триместър, а през втория то изчезна, а само гърдите ми продължиха да наедряват. Изчакай си датата и направи тест, ако не ти е дошъл МЦ. Успех!
« Отговор #449 -: Август 31, 2015, 11:49:42 am »
Благодаря за отговорите.
Здравей, много е рано да се коментира състоянието ти. Възможно е симптомите да са на хормонална основа, възможно е да е бременност. Когато аз бях бременна не чувствах непрекъснато напрежение в гърдите през първия триместър, а през втория то изчезна, а само гърдите ми продължиха да наедряват. Изчакай си датата и направи тест, ако не ти е дошъл МЦ. Успех!

Много благодаря. Ще изчакам дата на цикъла.
« Отговор #450 -: Септември 05, 2015, 13:27:26 pm »
Здравейте, мили дами!  :a_cat_01:
Бих искала да попитам някоя от вас вижда ли втора линийка, или аз си въобразявам ? http://prikachi.com/images.php?images/494/8339494l.jpg  Тестът е правен към 10:30 тази сутрин /не е с първа урина/, марката е BB test (10uI/L) и имам 4 дни до цикъл. Колебая се дали да не отида за един Sure check, или да изчакам 48 часа и да повторя теста.  :?
*
« Отговор #451 -: Септември 05, 2015, 14:17:26 pm »
Василева, аз виждам лека линийка напомняща изпарителна. Изчакай ден-два и тествай с Шуър чек. Но за по-сигурни резултати пусни кръвен. Той със сигурност ще ти отговори на въпроса дали си бременна. Успех ти желая.

« Отговор #452 -: Септември 05, 2015, 14:32:17 pm »
Василева, аз виждам лека линийка напомняща изпарителна. Изчакай ден-два и тествай с Шуър чек. Но за по-сигурни резултати пусни кръвен. Той със сигурност ще ти отговори на въпроса дали си бременна. Успех ти желая.

Ахаа, значи така изглеждала изпарителната. Никога не ми се е появявала такава розовееща, и затова си мислех, че изпарителните са по-скоро като очертание, сивеещи някак. Ами, благодаря за включването,Синеочка! Тази линийка се появи малко след 5-тата минута, а в упътването пишеше да отчета резултата след 5-тата, но не по-късно от 10-тата минута. Затова реших да се допитам до някого. Може да си пусна кръвен в понеделник, за по-голяма сигурност.
« Последна редакция: Септември 05, 2015, 14:40:01 pm от vasilevaaa »
*
« Отговор #453 -: Септември 05, 2015, 15:25:35 pm »
Стискам палци да си бременна! Най-искрено ти го желая

« Отговор #454 -: Септември 05, 2015, 18:32:26 pm »
Здравейте, мили дами!  :a_cat_01:
Бих искала да попитам някоя от вас вижда ли втора линийка, или аз си въобразявам ? http://prikachi.com/images.php?images/494/8339494l.jpg  Тестът е правен към 10:30 тази сутрин /не е с първа урина/, марката е BB test (10uI/L) и имам 4 дни до цикъл. Колебая се дали да не отида за един Sure check, или да изчакам 48 часа и да повторя теста.  :?
Чакаме до няколко дни да се похвалиш.Усещам положителни неща.Успех и да пишеш :)
« Отговор #455 -: Септември 11, 2015, 14:52:38 pm »
Искам помощ ако е възможно.Колко дни след овулацията мога да направя кръвен тест за бременност ?
Овулация и съответно секс тогава - кога да направя теста , че нямам търпение и имам чувството , че дните не минават :oops:
*
« Отговор #456 -: Септември 11, 2015, 15:05:55 pm »
Искам помощ ако е възможно.Колко дни след овулацията мога да направя кръвен тест за бременност ?
Овулация и съответно секс тогава - кога да направя теста , че нямам търпение и имам чувството , че дните не минават :oops:
Най-рано 11-12 ден.
« Отговор #457 -: Септември 11, 2015, 15:18:33 pm »
Най-рано 11-12 ден.

Благодаря . Тоест при овулация на 05.09.15 теста трябва да е на 16.09.15 така ли? Ох, още трябва да чакам
« Отговор #458 -: Септември 11, 2015, 15:34:22 pm »
На живо вчерашиния тест имаше две еднакви черти,а днес тестовата е много по-блледа от контролната,ще приема вчера за положтилен,днес и следващите 4 дена любене,и на 27 Септември ден ще направя един тест за бременност,на тази дата любимата ми леля,която ми беше като майка ще направи 3 години......Дано да ми помогне и да видя мечтаната втора черта...  :P Сега ви оставям,после пак бебеправене и ще ви пиша ..Хубав и усмихнат ден  :P :P
« Последна редакция: Септември 11, 2015, 15:37:34 pm от detence1993 »

« Отговор #459 -: Септември 11, 2015, 15:36:55 pm »
Най-рано 11-12 ден.

Благодаря . Тоест при овулация на 05.09.15 теста трябва да е на 16.09.15 така ли? Ох, още трябва да чакам
мила,когато теста е положителен на 5 както е в твоя случай,това означава че тогава е пика на ЛХ хормона,и в следващите 24-48 часа ще се отдели яйцеклетката...Тоест,положителния тест просто е предвественик за овулация в следващите 2 дни,за това ако си имала положителен тест на 5 Септември,моят съвет е да направиш първият тест за бременност на 21 Септември...Успех ти желая и мечтаните  :bfp: