Здравейте момичета!Днес вече останах изумена...Края на месец юли към 24-25 е било ову/напоследък имам много ангажименти и не съм следила дати.../На 07.08 леко прокървих/кафевичко/,това по никое време на цикъла.На 14 август трябваше да ми дойде М,дойде но едно никакво такова-кафевичко само като ходя по малка нужда и така 3 дни,при положение ,че М ми е около 6-7 дни нормално.Въобще не ми мина през акъла,че може да съм бремена.Боляха ме цял месец гърдите,не мога да легна по корем...малко станаха и по-големи.Реших да си купя/както винаги / Ову тест,но взех и за бременост,за всеки случай.От 3 години правим опити,но имам полистозни яйчници и не се получаваше...Та теста за бременост беше положителен.Взех още 2 sure check и те бяха положителни.Отидох на кръвен резултат положителен ( B-HCG/Eclia/ 4076 до 8 (над 8 е положително)).Днес ходих на гинеколог и тя каза,че нищо нямало....Накара ме пред нея да правя още един уринен и той беше положителен!!Каза да чакам до другата седмица,съмнявала се за извън маточна,но нищо не виждала на ехографа.....Какво правя?Да чакам ли или да търся друг доктор?