0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дали съм бременна? - 9 част
« Отговор #400 -: Юли 16, 2015, 15:40:36 pm »
Здравейте на всички днес направих още един тест ПОЛОЖИТЕЛЕН Е!!!! Много съм щастлива пожелавам го на всички желаещи бебче. Само да кажа че един месец след Инофолик забременях.
Честито! Лека бременност и пухкав финал! :bori_002: :bori_016:
« Отговор #401 -: Юли 16, 2015, 16:28:39 pm »
Здравейте на всички днес направих още един тест ПОЛОЖИТЕЛЕН Е!!!! Много съм щастлива пожелавам го на всички желаещи бебче. Само да кажа че един месец след Инофолик забременях.
Честито! Лека бременност и пухкав финал! :bori_002: :bori_016:

Честито и от мен!
« Отговор #402 -: Юли 16, 2015, 18:04:15 pm »
Честито, лека бременност :)
*
« Отговор #403 -: Юли 16, 2015, 18:08:42 pm »
Благодаря много! :)
« Отговор #404 -: Юли 17, 2015, 14:55:46 pm »
Честито и от мен, vili! :) Пухкаво бебче на финала!
Моята надежда, че чудото може да се е случило, въпреки хапчетата угасна. Вчера лелката ме посети. Явно нещо е оказало влияние, за да има леко закъснение. Нямам търпение да спрем лечението и да почнем с опитите пак. Успех на всички бебеправещи! :*
*
« Отговор #405 -: Юли 17, 2015, 21:25:36 pm »
Мерси много! Успех и на теб и на всички бебеправещи от сърце ви го желая :*
« Отговор #406 -: Юли 29, 2015, 11:19:44 am »
Здравейте на всички тъкмо се регистрирах.Така искам да споделя следно с вас имам закъснение вече 12 дни правих си тестове но са отрицателни.имам доста силни болки от лявата част,гърдите ми се подуха и станаха по чутвителни. Изпитвам леко гадене понякога.дали сме успя ли
« Отговор #407 -: Юли 29, 2015, 11:37:44 am »
Здравейте на всички тъкмо се регистрирах.Така искам да споделя следно с вас имам закъснение вече 12 дни правих си тестове но са отрицателни.имам доста силни болки от лявата част,гърдите ми се подуха и станаха по чутвителни. Изпитвам леко гадене понякога.дали сме успя ли

Здравей и добре дошла.
Можеш да си направиш кръвен тест,най-точно ще покаже има ли бременност.
Прави се по всяко време на деня.
Успех :goodluck:

« Отговор #408 -: Юли 29, 2015, 11:44:47 am »
Здравей днес следобед си записах час при док. дано да се види нищо
« Отговор #409 -: Юли 30, 2015, 14:35:46 pm »
Здравейте! Много съм озадачена от последните събития покрай мен. Като за начало си смених гинеколожката и ходя при гинеколог, който работи в клиника по стерилитет (умишлено не казвам имена, за да не си помисли някой, че правя реклама). Той човека не, че е направил нещо де :-) та оказа се, че липсата ми на фоликули не е съвсем липса. Имам (или се надявам, че вече не е там, а пътува) доминантен фоликул, който, като видях на монитора си казах-мамка му, какво му има на този яйчник пък сега? Когато ми каза, че това не е яйчника ми, а фоликул, който е почти пред спукване не знаех дали да се смея или да го ударя. Не можех да повярвам какво ми казва и какво виждам. Та, сигурно не е кой знае какво, но аз така се вълнувам. Толкова се надявам. Не мибе изписвал нищо, защото иска да види как действа моя организъм, а следващата седмица съм на преглед да види дали се е спукал и да направим спермограма на половинката. Много се вълнувам. И най странното е, че базалната ми температура е повишена на 37, но за сега не й обръщам внимание. Още е рано. Исках само да споделя колко се радвам, че си имам фоликулче.
« Последна редакция: Юли 30, 2015, 14:39:13 pm от vili_sunsmile »

« Отговор #410 -: Юли 30, 2015, 14:53:37 pm »
Здравейте! Много съм озадачена от последните събития покрай мен. Като за начало си смених гинеколожката и ходя при гинеколог, който работи в клиника по стерилитет (умишлено не казвам имена, за да не си помисли някой, че правя реклама). Той човека не, че е направил нещо де :-) та оказа се, че липсата ми на фоликули не е съвсем липса. Имам (или се надявам, че вече не е там, а пътува) доминантен фоликул, който, като видях на монитора си казах-мамка му, какво му има на този яйчник пък сега? Когато ми каза, че това не е яйчника ми, а фоликул, който е почти пред спукване не знаех дали да се смея или да го ударя. Не можех да повярвам какво ми казва и какво виждам. Та, сигурно не е кой знае какво, но аз така се вълнувам. Толкова се надявам. Не мибе изписвал нищо, защото иска да види как действа моя организъм, а следващата седмица съм на преглед да види дали се е спукал и да направим спермограма на половинката. Много се вълнувам. И най странното е, че базалната ми температура е повишена на 37, но за сега не й обръщам внимание. Още е рано. Исках само да споделя колко се радвам, че си имам фоликулче.

Ами то си е за радост.
Много хубаво се вижда на снимката,чуден е.Дано се спука и излюпи една хубава Я.
Успех и всичко да енаред при половинката.Направете я разширена,по Крюгер.

*
« Отговор #411 -: Август 12, 2015, 14:48:30 pm »

Честито и от мен!! Лека бременност и прекрасно бебче ти желая!

При мен този месец положението е сложно.
днес ми е 3-ти ден закъснение. На първия ден правих тест, но беше отрицателен, а би трябвало да отчете, защото моят МЦ е дълъг - 30 дни! Обикновено няколко дни преди цикъл има слабо кървене, по-скоро зацапване, което продължава 3-4 дни и след това идва и МЦ с болки. Този месец нищо не се появи предварително, а само в деня когато трябваше да ми дойде и на следващия ден съвсем малко. Днес обаче нищо ми няма... И се чудя и се мая... Дали пак да правя тест или да изчакам, защото на 10-11 месеца имам по един цикъл от 34-35 дни?...
« Отговор #412 -: Август 12, 2015, 23:33:52 pm »
yollie, хич не се чуди! Прави тест, нищо не губиш! Успех!
*
« Отговор #413 -: Август 13, 2015, 09:17:11 am »
Тази сутрин се занесох направо в лабораторията и си пуснах един кръвен...
По-добре отколкото да се чудя дали да си правя треноровката, да си сипя чаша вино с 1-2 цигарки, да си поръчам ли суши и дали да отида на масаж?... Толкова много въпроси! Дано скоро стане ясен отговорът, с радост бих се лишила от всичко това!...
Стискайте ми палци  :grouphug:
« Отговор #414 -: Август 13, 2015, 12:41:36 pm »
Тази сутрин се занесох направо в лабораторията и си пуснах един кръвен...
По-добре отколкото да се чудя дали да си правя треноровката, да си сипя чаша вино с 1-2 цигарки, да си поръчам ли суши и дали да отида на масаж?... Толкова много въпроси! Дано скоро стане ясен отговорът, с радост бих се лишила от всичко това!...
Стискайте ми палци  :grouphug:
Стискам ОГРОМНИ.Пиши да ни зарадваш и нас  :bighug:
« Отговор #415 -: Август 13, 2015, 12:47:26 pm »
И аз стискам яко палчетата.
Време е някой да се мести в бременната тема preggo

*
« Отговор #416 -: Август 13, 2015, 15:08:56 pm »
Резултат 0,2.
Никак, ама никак не съм бременна...
« Отговор #417 -: Август 13, 2015, 15:25:48 pm »
Всеки месец е нова надежда :) Мъжо когато се отчайвам ми казва "Бебето ще дойде когато му е писано" так , че главата горе  :bighug:
« Отговор #418 -: Август 14, 2015, 23:59:13 pm »
Здравейте аз от одавна чета из форума и наистина съм впечатлена колко много неща научих тук само от четене. Но дойде момента и аз да попитам нещо. Правим опити за бебе с мъжа ми и този месец ме стимулираха с Клостилбегит 5 дни  от 3ти ден на МЦ. След това бях на УЗ седмица по-късно и имах доста голям фоликул около 24мм,биха ми Прегнил същия ден и от тогава мина седем дни . Днес си направих кръвен тест и резутатът е 3.73 U/I при реф. Стойности 0-1 . Сега идва големия въпрос - дали има бременност или е остатък от Плегнила? В понеделник пак ще пусна, но ви моля за адекватно мнение може би избързах както винаги имам още 10 дни до МЦ :(
« Отговор #419 -: Август 15, 2015, 00:09:31 am »
Здравейте аз от одавна чета из форума и наистина съм впечатлена колко много неща научих тук само от четене. Но дойде момента и аз да попитам нещо. Правим опити за бебе с мъжа ми и този месец ме стимулираха с Клостилбегит 5 дни  от 3ти ден на МЦ. След това бях на УЗ седмица по-късно и имах доста голям фоликул около 24мм,биха ми Прегнил същия ден и от тогава мина седем дни . Днес си направих кръвен тест и резутатът е 3.73 U/I при реф. Стойности 0-1 . Сега идва големия въпрос - дали има бременност или е остатък от Плегнила? В понеделник пак ще пусна, но ви моля за адекватно мнение може би избързах както винаги имам още 10 дни до МЦ :(
Колко еденици е Прегнила.По принцип му трябват 14 дни за да се изчисти и да има реален резултат.Успех :)