Здравейте, мили дами!
Искам да попитам на някоя от вас, която е приемала противозачатъчни, случвало ли и се е след прием на последната таблетка да не и идва? Гинекологът, който ми ги предписа, ме увери, че нямало как да забременея докато ги взимам, обаче започвам да се чудя дали не е възможно. Взимам ги от половин година вече, и досега не съм имала такъв случай. Сега покрай Петровден (29.06) няколко дни все ми се гадеше, предимно следобед, но премина. Може прилошаването да е било вследствие на един режим на ограничение в храната, който си бях наложила, понеже не мога да спазвам диети, а исках малко да посваля някое килце. Правих си тогава тест и беше отрицателен. Днес ми е втори ден откакто трябваше да имам вече цикъл. Чудя се да си запиша ли час, тест ли да си правя, не е ли рано да отчете резултат? Вие какво бихте ме посъветвали.
Пусни си кръвен тест за 100% сигурност Ако желаеш бебече успех...с тези противозачатъчни е страхотен късмет.Ако не желаеш бебе пак успех.Пиши когато разбереш
strawberry_11, аз много отдавна си мечтая за бебче. С подобен проблем съм като мацката с поста под мен - установи се ендометриоза и затова съм с медикаментозно лечение, противозачатъчни Femoden + витамин B 6. Ние преди д почна да ги пия правехме около половин година опити и нищо Затова отидох на лекар и после..писах ви какво стана. Лошото е,че ние нямаме лаборатория в която да правят изследванията,а само кабинет на лаборатория Кандиларов, където взимат проби и ги пращат в София, и чак на 2-рия - 3-я ден разбираш. Освен да се вдигна утре до там. Мислех да си запиша час при гинеколога за довечера, обаче дали ще се види нещо. Може да имам друг проблем,за да не ми идва, да не е бременост? Ох, само притесненията ми са ,ако евентуално има бременност да не се навреди нещо с тия хапчета.
Ами мисля , че може и да се дължи на ендометриозата или някой хормон.Не знам ако има бременност как и колко могат да навредят.Прави ли уринарен тест? Мисля , че ще покаже щом закъснява 2 дни Нямаш ли възможност , ако не ти е дошло утре примерно да отидеш до някой близък град където може да ти направят резултата както на други места и след 2 часа да знаеш?Дано наистина да си късметлийка ин да е станало
Пожелавам ти успех
Не съм правила тест, защото си викам а,какво като не ми дойде 1-я ден, ще ми дойде на 2-рия. И вчера вече като не ми дойде се позамислих. Днес се успах и не можах да ида до лабораторията, а ако трябва да ида до най-близкия град ще трябва да питам да си взема ден, а шефа за един ден не ми дава да си пускам отпуск,а ме кара да идвам да си "отработвам" деня
Абе, ужас, но се надявам скоро да се махна от тук. Днес сутринта се събудих и при ходене до тоалетната видях кафеникаво зацапване. В момента, в който дойдох на работа и седнах на стола, почнаха едни страхотни болки ниско долу и нещо като пулсации, не знам това спазми ли са, съпроводени с изпотяане...
Проверявах, но лелката все още не е дошла. До края на деня освен ако не ми е дошло,мисля да си правя тест.