Здравейте на всички!
Нова съм тук, но се надявам да ме приемете във вашите редички. Имам въпрос и ще се радвам да споделите мнението си, защото аз вече се побърквам. Последният Ц ми дойде на 12.05. Идва винаги на 23 или 24 дни. Досега закъснение не е имало. Трябваше да ми дойде на 3 или 4 този месец, но все още не е. Днес е 8-тия ден от закъснението. Последния опит без предпазни средства беше на 30.05. Нямам никакви симптоми - нито ме болят гърдите /а по принцип преди да ми дойде болят/, нито ми се повдига - нищо! Единственото странно нещо е, че корема ми е подут /но той е така и преди да ми дойде/ и това, което ме притеснява е, че имам засилено бяло течение. Понеже съм в чужбина, тук шуърчек не намирам и правя някакви тяхни. Правих си 3 теста - последният беше вчера, и трите са отрицателни. Реших да не се самонавивам, че и този месец няма да стане, но не успявам. Ето днес отново си мисля да изляза и да купя clear blue - дигиталния, но ме е страх. Понеже е дигитален, ако го направя следобед дали ще отчете вярно.
Стана много дълго, но благодаря на всички, които ще ми отговорят. На всички пожелавам скоро да видим така очакваните 2 чертички.