0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 9 част
« Отговор #340 -: Юни 03, 2015, 16:46:35 pm »
Здравейте мили мамчета :) Като за начало желая успех на всички  :bighug:
Всички казват " не го мисли и ще стане" , но всички тук знаем , че няма как да не го мислим.
Искам да си напиша мислите тук при вас и да си ги обсъждам и да си ги мисля...Мисли не мисли човек , ако е писано ще стане  :D  :wink:
От година и половина горе долу се опитваме с мъжо.Ходим правим изследвания (той е с астенотератозооспермия аз уж добре)и чакаме....
Този месец ми поставиха на 10ти ден Прегнил 5000 при 15мм фуликул.Правихме кекса 5 6 дена след това.И има нещо което ме замисля.Този месец е 1вия в който преди овулация имах зацапване , а СЛЕД овулацията  гърдите не спират да ме болят вече 10тина дена горе долу(дали е от Прегнила).Знам , че е рано за каквито и да е признаци , но надеждата умира последна или в моя случай след горе долу 1 2 седмици когато ще правим кръвен тест.Има ли малка надежда как мислят по - опитните момичета, ама честно дори и да е отрицателно :)
П.С Ако сега няма бебо :( Юли месец инсе  :) :) :) Да стискате палци :) И аз на вас  :bighug: Благодаря Ви!
Вече диагнозата ни е тератозооспермия(което май е по -добре)
« Отговор #341 -: Юни 12, 2015, 13:52:49 pm »
Здравейте на всички!
Нова съм тук, но се надявам да ме приемете във вашите редички. Имам въпрос и ще се радвам да споделите мнението си, защото аз вече се побърквам. Последният Ц ми дойде на 12.05. Идва винаги на 23 или 24 дни. Досега закъснение не е имало. Трябваше да ми дойде на 3 или 4 този месец, но все още не е. Днес е 8-тия ден от закъснението. Последния опит без предпазни средства беше на 30.05. Нямам никакви симптоми - нито ме болят гърдите /а по принцип преди да ми дойде болят/, нито ми се повдига - нищо! Единственото странно нещо е, че корема ми е подут /но той е така и преди да ми дойде/ и това, което ме притеснява е, че имам засилено бяло течение. Понеже съм в чужбина, тук шуърчек не намирам и правя някакви тяхни. Правих си 3 теста - последният беше вчера, и трите са отрицателни. Реших да не се самонавивам, че и този месец няма да стане, но не успявам. Ето днес отново си мисля да изляза и да купя clear blue - дигиталния, но ме е страх. Понеже е дигитален, ако го направя следобед дали ще отчете вярно.
Стана много дълго, но благодаря на всички, които ще ми отговорят. На всички пожелавам скоро да видим така очакваните 2 чертички. 
*
« Отговор #342 -: Юни 12, 2015, 14:01:45 pm »
Здравейте на всички!
Нова съм тук, но се надявам да ме приемете във вашите редички. Имам въпрос и ще се радвам да споделите мнението си, защото аз вече се побърквам. Последният Ц ми дойде на 12.05. Идва винаги на 23 или 24 дни. Досега закъснение не е имало. Трябваше да ми дойде на 3 или 4 този месец, но все още не е. Днес е 8-тия ден от закъснението. Последния опит без предпазни средства беше на 30.05. Нямам никакви симптоми - нито ме болят гърдите /а по принцип преди да ми дойде болят/, нито ми се повдига - нищо! Единственото странно нещо е, че корема ми е подут /но той е така и преди да ми дойде/ и това, което ме притеснява е, че имам засилено бяло течение. Понеже съм в чужбина, тук шуърчек не намирам и правя някакви тяхни. Правих си 3 теста - последният беше вчера, и трите са отрицателни. Реших да не се самонавивам, че и този месец няма да стане, но не успявам. Ето днес отново си мисля да изляза и да купя clear blue - дигиталния, но ме е страх. Понеже е дигитален, ако го направя следобед дали ще отчете вярно.
Стана много дълго, но благодаря на всички, които ще ми отговорят. На всички пожелавам скоро да видим така очакваните 2 чертички.
При това закъснение с първа сутрешна урина всеки обикновен тест трябва да отчете. Ако не ти дойде през уикенда, отиди на лекар. Трябва да се види плоден сак при това закъснение. Успех!
*
« Отговор #343 -: Юни 12, 2015, 14:18:36 pm »
Viki-78 не се харчи за дигитален. И най-обикновен тест ще покаже.

26.09.2019
*
« Отговор #344 -: Юни 12, 2015, 14:23:44 pm »
Здравей!А ако овулацията ти е била по-късна или примерно бебо е станало на 30,би могло да не отчете още теста.Незнам какво да ти кажа.Не е хубаво да те самонавивам,но шанс още има.Дай Боже да е това което желаеш! :crossfingers:
« Отговор #345 -: Юни 12, 2015, 14:30:01 pm »
Много ви благодаря момичета. Много искаме бебче, още повече, че тази година навършвам 37г. Аз също реших категорично, че не съм бременна, но като прочетох в интернет на колко много жени тестовете са им показали две чертички след 12 ден закъснение и отново се самонавих. Дано да съм бременна! Ще пиша задължително какво се случва. Още веднъж благодаря!
*
« Отговор #346 -: Юни 12, 2015, 14:40:40 pm »
Вики, защо вместо да даваш пари за дигитален не пуснеш кръвен. Желая ти успех!

Всеки миг е още един шанс...
« Отговор #347 -: Юни 12, 2015, 15:11:41 pm »
Синеочка, няма как да пусна кръвен тук, защото в момента съм в чужбина и все още документите не са ми готови т.е нямам личен доктор и т.н. За съжаление тук няма практика като в България - плащаш и работата се върши. Чак юли месец ще се прибера в БГ, но ако не ми дойде до средата на другата седмица си хващам самолета.
Да попитам и още нещо - сега една приятелка ми смята дни и и ми каза, че ако бебето е станало на 30 има до 10 дни за имплантация  - това прави до 08.06.  В деня на имплантацията ЧХГ е 5, после се удвоява на 48 часа  т.е - на 8.0 - 5, 10.06 -10, на 12.06 - 20. Вчера е било между 10 и 20, а тестовете, които правих са от 25 нагоре. И сега отново идва място на надеждата. Мислите ли, че това е правилно или само се опитват да ме успокоят. Благодаря ви още веднъж!
*
« Отговор #348 -: Юни 12, 2015, 15:16:18 pm »
Viki-78, ти къде в чужбина се намираш, че така като чета май си там където и аз?

26.09.2019
« Отговор #349 -: Юни 12, 2015, 15:19:27 pm »
В Белгия съм!
*
« Отговор #350 -: Юни 12, 2015, 15:39:23 pm »
В Белгия съм!

Значи при вас същото като при нас. Аз съм в Англия. Тук има едни walk in центрове към болниците, в които може да се ходи свободно. Нямате ли при вас нещо подобно. Или нещо от сорта на sexual health clinic? На такова място биха могли да ти направят кръвен тест.

26.09.2019
« Отговор #351 -: Юни 12, 2015, 15:42:13 pm »
Ще разпитам днес. Много ме притеснява обаче това бяло течение, направо се побърквам - много е обилно, а аз нямам такива проблеми. Офффф, чакането е кошмар направо.
« Отговор #352 -: Юни 22, 2015, 13:29:16 pm »
Здравейте, момичета! Пиша ви, защото от декември правим опити и за сега нищо. Последно бях на гинеколог преди 3 месеца и тогава се разбрахме, че ако до юли месец няма успех ще ме препрати към специалист за репродуктивни проблеми. Това, защото (накратко) имам поликистозни яйчници, късна овулация и месеци без такава, но все пак преди да се намесят лекарствата решихме да направим опити, хормоните ми са в нормите.
Та... Последно ми дойде на 12.05 и вече с 2 седмици ми закъснява. Имам вече 5 отрицателни теста, но от друга страна последните ни опити бяха на 14.06, а 7-8 дена след това имах розово зацапване. Не беше кръв, а си беше светло розово зацапване при забърсване след тоалет. Тестовете бяха преди 14ти, сега не съм правила. Смятам в сряда да ида на гинеколог. Иначе нямам напрежение в гърдите, само неопределени болки в кръста от време на време ми става ужасно нервно и тук там ми става лошо. Не обръщам внимание на тези неща, защото не искам да се самонанвивам. Някак съм приела идеята, че ще стане трудно при мен,но това закъснение ме озадачава. Мнения?

*
« Отговор #353 -: Юни 22, 2015, 13:48:13 pm »
Здравей, Вили! Според мен най-добре пусни кръвен. Докато ср чудиш бременна ли си или не. КТ ще ти даде най-точен отговор, докато чакаш прегледа при АГ. Надявам се чудото да се е случило! Успех ти желая!

Всеки миг е още един шанс...
« Отговор #354 -: Юни 22, 2015, 14:09:38 pm »
Още сега или утре отиди на кръвен тест за да провериш :) Стискам силни палци. И пиши  :bighug:
*
« Отговор #355 -: Юни 22, 2015, 15:41:23 pm »
Здравейте, момичета! Пиша ви, защото от декември правим опити и за сега нищо. Последно бях на гинеколог преди 3 месеца и тогава се разбрахме, че ако до юли месец няма успех ще ме препрати към специалист за репродуктивни проблеми. Това, защото (накратко) имам поликистозни яйчници, късна овулация и месеци без такава, но все пак преди да се намесят лекарствата решихме да направим опити, хормоните ми са в нормите.
Та... Последно ми дойде на 12.05 и вече с 2 седмици ми закъснява. Имам вече 5 отрицателни теста, но от друга страна последните ни опити бяха на 14.06, а 7-8 дена след това имах розово зацапване. Не беше кръв, а си беше светло розово зацапване при забърсване след тоалет. Тестовете бяха преди 14ти, сега не съм правила. Смятам в сряда да ида на гинеколог. Иначе нямам напрежение в гърдите, само неопределени болки в кръста от време на време ми става ужасно нервно и тук там ми става лошо. Не обръщам внимание на тези неща, защото не искам да се самонанвивам. Някак съм приела идеята, че ще стане трудно при мен,но това закъснение ме озадачава. Мнения?
Здравей, на каква база ти е поставена диагнозата СПКЯ, ако хормоните ти са в норма? По приницип колко дни ти е цикълът? Как е установено, че нямаш ову през някои месеци?
*
« Отговор #356 -: Юни 22, 2015, 15:44:51 pm »

Така, Вили - първо, стискам палци да си бременна  :bighug: Второ, ако не си следила О, няма смисъл да си даваш пари нито за кръвен, нито за уринен. Изчакай 16 дни след последния акт ( 2 дни, защото сперматозоидите издържат и може да са изчакали О, и още 14 дни след О) , за да си сигурна в резултата. Така или иначе пък, ако сряда си на гинеколог - най-добре :) Иначе да правиш тестове така на сляпо - мисля че само си причиняваш неприятни емоции, без тестовете да са реални като резултат. Ако си имала О около 14ти , може изобщо още да не е настъпила имплантация. Стискам палци към 30ти да имаш положителен резултат :)  :bighug:
« Отговор #357 -: Юни 22, 2015, 15:52:12 pm »
Кръвен тест може да се прави 10 11 дни след О  :wink:
*
« Отговор #358 -: Юни 22, 2015, 15:56:19 pm »

Въпросът е, че след като не знае кога е била О, е безсмислено да се тества през ден през два...
« Отговор #359 -: Юни 22, 2015, 16:03:19 pm »

Въпросът е, че след като не знае кога е била О, е безсмислено да се тества през ден през два...
Така е :) И аз съм с късна О.Според мен овулацията е била в периода 29.05 до 01.06 най - късно.Аз няма как да знам 100% де.Но най - важното е да се похвали с  :bfp: Успех.
« Последна редакция: Юни 22, 2015, 16:06:09 pm от strawberry_11 »