0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 9 част
« Отговор #320 -: Май 26, 2015, 15:30:55 pm »
Ето Anika85,момичетата те насочиха.
Хващай го за ушите и няма не искам.Имайки предвид нежеланието му за това изследване,ако го убедиш все пак,направете разширена спермограма,по Крюгер.
Успех!

*

Anika85

• 195
  • Много се обичаме
« Отговор #321 -: Май 27, 2015, 10:12:26 am »
Мерси за отговорите,записах час за мен при Минчев на 3.06 ,вчера ми дойде . Да го видим какво ще ми пусне като изследвания ...

*
« Отговор #322 -: Май 28, 2015, 14:31:22 pm »
Здравейте, момичета. Чета ви от 2 месеца - откакто започнахме с опитите. На 25 г. съм.
В момента имам 3 дни до МЦ, но от предполагаемата овулация до настоящия момент леко ме наболява левия яйчник и гърдите ми се подуха. Имах и силни болки в кръста преди десетина дни. Вчера правих ранен тест, който беше отрицателен.
Това, което ми дава надежда е, че преди 2 дни на гинекологичен преглед, лекарят ми каза, че лигавицата ми е удебелена, което значело, че може да съм бременна, но пък може и да е останала така след овулацията.
Да направя ли още един тест или да чакам закъснение? И чували ли сте, че удебелена лигавица значи нещо?
Хубав ден :)

« Отговор #323 -: Май 28, 2015, 14:46:33 pm »
Здравейте, момичета. Чета ви от 2 месеца - откакто започнахме с опитите. На 25 г. съм.
В момента имам 3 дни до МЦ, но от предполагаемата овулация до настоящия момент леко ме наболява левия яйчник и гърдите ми се подуха. Имах и силни болки в кръста преди десетина дни. Вчера правих ранен тест, който беше отрицателен.
Това, което ми дава надежда е, че преди 2 дни на гинекологичен преглед, лекарят ми каза, че лигавицата ми е удебелена, което значело, че може да съм бременна, но пък може и да е останала така след овулацията.
Да направя ли още един тест или да чакам закъснение? И чували ли сте, че удебелена лигавица значи нещо?
Хубав ден :)

Здравей,в раздел "Правим опити за бебе"има днешен пост на Лили относно симптоми,не можах да приложа линк,дано го намериш.
А колкото до лигавицата,мисля че не е показател за бременност,всъщност,каза ли ти лекаря колко е била?
За тест не бързай,изчакай колкото е необходимо,т.е поне 5дни закъснение.
« Последна редакция: Май 28, 2015, 14:53:41 pm от ДАЛИНДА »

*
« Отговор #324 -: Май 28, 2015, 14:53:42 pm »
Здравей, Aria!
През лутеалната фаза от цикъла (това са дните от овулация до следващата менструация) лигавицата е в максималния си размер и така трябва да бъде.

Дори и да има бременност, нивата на ЧХГ са все още ниски, рано е за уринен тест, най-добре изчакай закъснение и тогава тествай отново.
Успех! :)

*
« Отговор #325 -: Май 29, 2015, 13:03:31 pm »
здравейте момичета,искам да ви споделя моя проблем първия ден от цикъла ми който беше на 11.05  започна с едно кафяво петно и после нямаше нищо чак на другата сутрин може да се каже че започнах да кървя на 15.05 вече ми беше свършило, но 6 дни по късно се появи едно розово зацапване което беше еднократно и от там до сега имам болки ниско в корема и гърдите възможно ли е да съм бременна или може да се дължи на нещо друго.Благодаря ви предварително
« Отговор #326 -: Май 29, 2015, 14:27:45 pm »
Според мен е хубаво да си направиш тест,ако Ц не е бил типичен,но ако си е било нормално течение,може да е от промяна във времето,климата или стрес.
*
« Отговор #327 -: Май 29, 2015, 15:01:46 pm »
по прицип винаги е придружен  с болка но този път липсваше и никога не ми е бил така оскъден както сега
« Отговор #328 -: Май 29, 2015, 15:18:13 pm »
50 на 50 е,на мен ми идваше първите месеци,така,че не е изключено и да има нещо,направи си тест с първа урина и чакаме резултата :)
*
« Отговор #329 -: Май 29, 2015, 15:27:55 pm »
благодаря много за отговорите ще направя и ще пиша :wink: :wink:
*
« Отговор #330 -: Юни 01, 2015, 10:53:42 am »
Здравейте момичета,нямах търпение да си дочакам закъснението и вчера и днеска направих по един уринен тест и двата показаха по една мнооооого бледа втора чертичка.Днес пуснах и кръвен, но резултатът ще стане утре следобяд.Как мислите, дали е възможно да съм бременна?И дали не избързах с този кръвен тест?
« Последна редакция: Юни 01, 2015, 10:55:44 am от ilein »
*
« Отговор #331 -: Юни 01, 2015, 12:33:38 pm »
ilein, кръвният тест би трябвало да отчете най-рано около 10-11 дни след овулация, а за уринен е рано. Тази много бледа втора черта може да означава положителен тест, със сутрешна урина ли направи тестовете?
Стискам палци  :), ще чакаме резултата от кръвния, той ще даде категоричан отговор
и дано да е положителен!  yahoo_17
« Последна редакция: Юни 02, 2015, 17:20:20 pm от marsi »

*
« Отговор #332 -: Юни 01, 2015, 13:18:45 pm »
Да, със сутрешната урина ги правих и знам, че за уринен е много рано,но миналият месец правих пак около този ден на цикъла, даже беше на 25 ден и теста беше категорично отрицателен и после цикълът ми си дойде.А сега два с бледи чертички..... така се надявам, доки каза, че този месец, ако е станало най-вероятно ще са близнаци, защото се отделиха две яйцеклетки от стимулацията, та още повече се моля да се е случило.
*
« Отговор #333 -: Юни 01, 2015, 13:22:55 pm »
Дано, дано :), стискам палци  :)

*
« Отговор #334 -: Юни 01, 2015, 13:25:55 pm »
Мерси, много!!! :)
*
« Отговор #335 -: Юни 02, 2015, 14:48:11 pm »
Здравейте, момичета, получих резултатите от кръвния тест и за голямо мое съжалениие са отрицателни.0,9 при референтни стойности 0-1.Възможно ли е теста да е грешен или още да не отчита резултата или няма никакъв шанс. Направен е на десети ден от евентуалната овулация.
« Отговор #336 -: Юни 02, 2015, 15:42:15 pm »
Изчакай си МЦ и ако не дойде,опитай пак,може и наистина да е рано :)
*
« Отговор #337 -: Юни 02, 2015, 16:39:17 pm »
Илейн, ако имаплантацията е късно - тоест на 10ти ден, най-рано положителен резултат от 5 единци ще има на 11ти ден след О.ЧХГ се удвоява на 48 часа, така че на 13ти ден ще бъде 10, на 15ти ден 20 и т.н. Може да си направила теста в деня на имплантацията и за това да не е отчел. Изчакай още мъничко :) Надежда има :) Силно стискам палци :) :bighug:
*
« Отговор #338 -: Юни 02, 2015, 16:59:21 pm »
Благодаря ви момичета за окуражителните думи, имах нужда!
« Отговор #339 -: Юни 02, 2015, 19:58:42 pm »
Здравейте мили мамчета :) Като за начало желая успех на всички  :bighug:
Всички казват " не го мисли и ще стане" , но всички тук знаем , че няма как да не го мислим.
Искам да си напиша мислите тук при вас и да си ги обсъждам и да си ги мисля...Мисли не мисли човек , ако е писано ще стане  :D  :wink:
От година и половина горе долу се опитваме с мъжо.Ходим правим изследвания (той е с астенозооспермия аз уж добре)и чакаме....
Този месец ми поставиха на 10ти ден Прегнил 5000 при 15мм фуликул.Правихме кекса 5 6 дена след това.И има нещо което ме замисля.Този месец е 1вия в който преди овулация имах зацапване , а СЛЕД овулацията  гърдите не спират да ме болят вече 10тина дена горе долу(дали е от Прегнила).Знам , че е рано за каквито и да е признаци , но надеждата умира последна или в моя случай след горе долу 1 2 седмици когато ще правим кръвен тест.Има ли малка надежда как мислят по - опитните момичета, ама честно дори и да е отрицателно :)
П.С Ако сега няма бебо :( Юли месец инсе  :) :) :) Да стискате палци :) И аз на вас  :bighug: Благодаря Ви!
« Последна редакция: Юни 02, 2015, 20:07:56 pm от strawberry_11 »