Ами, аз след като попрочетох какво пишете във форума, а и от съветите, които ми дадохте се замислих, че май ще е по-добре да се прибера за изследвания, но така или иначе си записах час при българката гинеколожка, ще и обясня всичко пък да видим и тя какво ще ме посъветва. Относно мъжа ми, той може и да отиде на спермограма, ама знам, че той не се тревожи много по въпроса, неговата гледна точка е ако стане, той така или иначе си има деца от предния брак, та не знам дали ще иска да отиде. Преди и аз си мислех, че то си е Божа работа, ама в последните 6-7 месеца започнах да се тревожа, защото не е нормално без предпазни средства при редовен, да не казвам чест .... да не се случва нищо и то толкова дълго време. Сериозно си промених начина на живот много балансирано и здравословно хранене, повече спорт и т.н. Наблюдавам положителен ефект в много отношения, външен вид и емоционална стабилност, но все още нищо по въпроса за забременяване.
Единственото нещо, което никога до сега не ми се беше случвало е зацапването от вчера, но както изглежда е от овулация. Лекарката ми каза по телефона да не се тревожа и да отида, когато има свободни часове. Но каквото и да е, вече реших, че и България ще отида на лекар.
Благодаря ви!