30 мисля незнам като ми дойде на 30 на другия месес на 30 пак ми идва колко дни е?
Dari2000, за цикъл 30 дни, при изчисление с овулационен калкулатор, се очаква овулацията да е около 15,16,17 ден от МЦ, т.е. около 14 февруари за твоя цикъл. Възможно е да е имплантационно зацапване, желая ти го от сърце
, но имай търпение до времето за тест, защото това не е сигурен признак. Уринен тест за бременност може да направиш най-рано 14-15 дни след овулация, най-добре с първа сутрешна урина.
Имаш ли регистрация в
Овулационния календар на Зачатие? Той прави изчисление кои са фертилните дни за цикъла (спрямо индивидуалната продължителност на месечния цикъл). Най-удобно е да се постави линк към графиката в подписа, това много улеснява при нужда от коментар или някаква насока, свързани с последния цикъл.
След регистрация в календара, линк се поставя така:
В профила си в Овулационен календар трябва да маркираш графиките да бъдат видими от други потребители:
Овулационен календар ->
моят профил -> слагаш отметка след
Желая графиките ми да бъдат видими от другите потребители ->
Запиши променитеЗа да поставиш линк към графиката в подписа си:
От
Овулационен календар -> (оранжевото поле)
Лентички -> кликваш върху избрана картинка и копираш линка ->
отиваш във
Форум ->
Личен профил ->
публична информация -> поставяш копирания адрес в
Подпис -> накрая
Промяна на профила При положителен тест, регистрацията в кaлендара може да послужи за отбелязване на информация, свързана с бременността. Желая ти успех!