nqkoq ot vas moje li da kaje dali moje pone malko da se razchita na tezi kalendari.
Predi 3 meseca kato bqh spodelila s ginekologa che planuvame bebe toi mi predpisa samo folieva kiselina i mi kaza ako do 3-4 meseca ne se poluchi da otida otnovo na pregled, iskam da popitam dali moje i muja mi da pie ot neq ?
Да, може да пие фолиева киселина. Моят пие вече 2 години, но Омега 3. Лекарят му я изписа заедно с други лекарства, а аз от начало пиех само фолиева, но вече и аз Омега 3.
Подпомага сърдечно-съдовата система, балансира нивата на триглицериди и хомоцистеин, подпомага и нормалната функция на мозъка и зрението и т.н.
Използвам и аз като теб няколко програми в таблета - фертилити френд, моят календар и feminap, също и бейби план/руски сайт/, както разбира се и каледнара на зачатие:
http://calendar.zachatie.org/Добре е да си направиш каледнар в Зачатие и да добавиш в подписа си линк към него, така по-лесно ще получаваш помощ и съвети от момичетата тук.
При мен се получават разлики във фертилните дни, които предвижат програмите и реалният резултат. Овулацията ми е обикновено 2-3 дни след като са минали фертилните дни изчислени от програмите. Иначе добре изчислява следващият МЦ, може би с 1-2 дни разлика, но в повечето случаи е абсолютно точно. Има и други приложения в гугъл, които изпробвах, но не останах доволна и ги махнах.
Тук научих много, разбрах, че трябва да се мери базална температура, да правиш тестове за овулация и още куп неща. Успех в бебеправенето