0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 9 част
« Отговор #420 -: Август 15, 2015, 00:31:43 am »
5000 E еднократно ми ги биха. Благодаря за бързото отзоваване :) дано не е лъжовен резултат.. въпреки че и аз повече към това клоня. За първи път ми правят стимулация и малко съм новабранец в тази сфера.
« Отговор #421 -: Август 15, 2015, 00:38:56 am »
Ами да толкова еденици 12 14 дни им трябва за да премине (и от доки така знам).Аз моя тест след Прегнил 5000 го правих на 15ти ден.Изчакай още 7 дена и пак направи.Стискам палци  :bighug: :bfp:
« Отговор #422 -: Август 15, 2015, 00:44:02 am »
Да май ще се наложи да изчакам. А и на ОВУ теста ми илиза още доста видима втора черта, а овулацията ми мина вече... тоя Прегнил много ме обърка.. благодаря ти отново дано все пак имам някакъв шанс понататък..
« Отговор #423 -: Август 19, 2015, 20:21:39 pm »
Здравейте, момичета, от много време ви чета и научих много полезни неща от този прекрасен форум. Причината, поради която се реших и аз най- накрая да пиша тук е, че имам лека чуденка, дали съм бременна или не и, честно казано, нямам търпение да разбера. По принцип цикъла ми е много редовен- 28-29 дни. Този месец ми закъснява с 3 дни и снощи си купих Престо, направих веднага единия тест от нетърпение и показа само една черта. Тази сутрин се повтори също отрицателния резултат, но аз, тъй като съм нетърпелива, отидох и си купих някакъв свръх- чувствителен тест, успях да изчакам няколко часа, без течности и без посещение в тоалетната и, когато го направих, в указаното време се появи бледа, но ясно забележима втора чертичка и сега не знам, да се радвам ли или... Утре сутрин ще направя и другия Престо, но просто ми е интересно дали на някоя от вас се е случвало и накрая дали се е оказало, че има бременност или не..
*
« Отговор #424 -: Август 19, 2015, 20:25:05 pm »
Здравейте, момичета, от много време ви чета и научих много полезни неща от този прекрасен форум. Причината, поради която се реших и аз най- накрая да пиша тук е, че имам лека чуденка, дали съм бременна или не и, честно казано, нямам търпение да разбера. По принцип цикъла ми е много редовен- 28-29 дни. Този месец ми закъснява с 3 дни и снощи си купих Престо, направих веднага единия тест от нетърпение и показа само една черта. Тази сутрин се повтори също отрицателния резултат, но аз, тъй като съм нетърпелива, отидох и си купих някакъв свръх- чувствителен тест, успях да изчакам няколко часа, без течности и без посещение в тоалетната и, когато го направих, в указаното време се появи бледа, но ясно забележима втора чертичка и сега не знам, да се радвам ли или... Утре сутрин ще направя и другия Престо, но просто ми е интересно дали на някоя от вас се е случвало и накрая дали се е оказало, че има бременност или не..
Здравей, на мен Престо ми отчете бременност на 13-я ден след ову. Следила ли си кога ти е била овулацията? Може този месец да е била по- късно. Успех!
« Отговор #425 -: Август 20, 2015, 22:24:34 pm »
Здравей, дано чувствителния тест е бил верния. Но можеш ли да споделиш кой е този тест, че и аз съм в подобна ситуация ? :)
« Отговор #426 -: Август 20, 2015, 22:42:26 pm »
Да май ще се наложи да изчакам. А и на ОВУ теста ми илиза още доста видима втора черта, а овулацията ми мина вече... тоя Прегнил много ме обърка.. благодаря ти отново дано все пак имам някакъв шанс понататък..
Здравей какво става при теб :)
« Отговор #427 -: Август 20, 2015, 22:58:31 pm »
Здравей :) благодаря добре съм още в очакване на М. или закъснението му.. ще видим. Бях да ме погледне доки и каза, че фоликула се е спукал и има течност на негово място и всичко изтлежда добре и за сега си чакам :) ужасно е това чакане. А от вчера имам една тежест в корема ниско долу и май ще ми дойде и този месец, но да видим... ти как си иначе :)
« Отговор #428 -: Август 21, 2015, 02:20:39 am »
Здравей :) благодаря добре съм още в очакване на М. или закъснението му.. ще видим. Бях да ме погледне доки и каза, че фоликула се е спукал и има течност на негово място и всичко изтлежда добре и за сега си чакам :) ужасно е това чакане. А от вчера имам една тежест в корема ниско долу и май ще ми дойде и този месец, но да видим... ти как си иначе :)
Стискам палциии адашке (май си ми адашка  :D:bfp:  :bighug:
Аз чакам да дойде 27ми и да видим с доки какво ще решим.Искаме да правим инсе та да видим :)
Кога НЕ(чакаш) да ти дойде?
« Отговор #429 -: Август 21, 2015, 18:50:14 pm »
Чакам да ми дойде след 4-5 дни. Дано не дойде иначе от няколко дни си ме наболва ниско долу, но нищо няма само някакво течение ту бяло, ту безцветно и така се спуска все едно ми идва и търча до wcto :)... ще го видим. Иначе и на теб успех в начинанието дано скоро имаш добри новини :)
« Отговор #430 -: Август 23, 2015, 00:27:49 am »
Здравейте момичета! Съвсем нова съм тук :oops: от преди малко  :) Този месец се опитахме да правим бебе и сега с нетърпение чакам и се моля да ми закъснее. Овулацията ми беше някъде към 9-ти , 10-ти. Направих си Easy test на 19-ти, който се оказа отрицателен, но се надявам или теста да е боклук , или да е прекалено рано за да отчете. Днес си взех Престо. Ще изчакам евентуалното закъснение и тогава ще го пробвам, защото не искам пак да видя отрицателен резултат. Стискайте ми палци и ако някоя от Вас знае или предполага дали толкова рано може да се отчете резултат ще съм благодарна да сподели. Благодаря предварително!
« Отговор #431 -: Август 23, 2015, 10:15:29 am »
Не можах да издържа и направих теста. Отрицателен :(
« Отговор #432 -: Август 23, 2015, 12:27:31 pm »
Kami.78 първо добре дошла при нас :)
Наистина е много рано,а и за къде бързаш толкова,това е само първия ви опит.Много от нас са тук с години и правят опити,не че искам да се отчайваш,съвсем не :) Но си дай време,не се вманиачавай,това е най-важното,защото ти действа не само психически,но и физически.
Следи си О,успокой се и всичко ще се нареди,а бебчо ще дойде,когато му е времето :)
*
« Отговор #433 -: Август 23, 2015, 15:29:22 pm »
Здравей, Ками, добре дошла и скоро, скоро в бременната тема. Също като Дани смятам, че е рано още за тест. Бъди търпелива! Направи нов тест при първи ден от закъснението или 14 дни след последния полов контакт. Желая ти успех!

Всеки миг е още един шанс...
« Отговор #434 -: Август 23, 2015, 16:08:01 pm »
Здравей и от мен Kami.78 :) .И според мен е рано.
Има двойки (включително аз и мъжо) при които не се получава от години.Като минат 6 8 месеца и не се получава тогава вече може да потърсите помощ от лекар.Пожелавам ти да не се стига до там и другия месец да е вашия месец :)
« Отговор #435 -: Август 23, 2015, 17:11:32 pm »
Здравейте, дами и аз да споделя след многото чакане и надежди днес ми дойде и всички надежди се изпариха и за този месец. Но нищо нов месец, нов късмет . Пожелавам на всички ви успех в борбата :) Аз от съвсем скоро се включвам, но много от одавна следя какво пишете и съм съпричастна с историята на всеки. Но предпочитам да се въздържам от коментари и съвети, защото не съм достатъчно компетентна по тези въпроси и не искам излишна критика :) . Чета и се уча все още :)
« Отговор #436 -: Август 23, 2015, 19:23:55 pm »
Благодаря момичета :) Вдъхнахте ми надежда , че все пак може и да закъснее :P
« Отговор #437 -: Август 23, 2015, 20:40:44 pm »
Благодаря момичета :) Вдъхнахте ми надежда , че все пак може и да закъснее :P
Мила Ками ,тест за бремзенност се прави винаги след закъснетие поне 1-2 дни най-рано,или ако си засичаш кога ти е овулацията-14 дни след нея,май и ти си от нетърпеливите като мен,но опита ме учи,и сега си чакам кротко закъснението.Прегръщам те и ти пожелавам това да е твоят месец,и да видиш най-хубавите  :bfp: след закъснението,но дори и да не е станало сега,горе главата,времето е пред теб.Успех  :P :P  :bori_020:

« Отговор #438 -: Август 24, 2015, 16:26:47 pm »
Здравейте дами,
искам да попитам какво мислите за моя случай, защото до преглед имам още два дена и доста се измъчвам. Правим опити за бебе от доста време, имам 2 мисед зад гърба си в 7 седмица. Имам много редовен цикъл. Този месец ситуазията е следната- закъснява ми 7 дена, имам постоянно гадене в стомаха от повече от седмица (без повръщане), гърдите са набъбнали, но ме болят много леко, имам болки в гърба и ми се струва,че изпитвам по-често глад. Правих тест- отрицателен. Мислите ли, че има шанс да съм бременна?
« Последна редакция: Август 24, 2015, 16:33:05 pm от delira »
*
« Отговор #439 -: Август 24, 2015, 16:33:30 pm »
Делира, съжалявам за абортите. Аз също имам един. След 2 не направихте ли изследване за тромбофилия?
На въпроса ти дали си бременна не мога да отговоря с точност, но надежда и шанс винаги има, докато няма цикъл. На твое място бих пуснала кръвен тест. Той със сигурност ще покаже. Уринарен тест отчита най-рано около 12-14 ден от О. Може все още да е рано. Тук обикновено съветваме момичетата или да пуснат кръвен или ако нямат възможност да се тестват с уринен 14 дни след последния полое акт. Желая ти късмет!

Всеки миг е още един шанс...