Здравейте! Много съм озадачена от последните събития покрай мен. Като за начало си смених гинеколожката и ходя при гинеколог, който работи в клиника по стерилитет (умишлено не казвам имена, за да не си помисли някой, че правя реклама). Той човека не, че е направил нещо де
та оказа се, че липсата ми на фоликули не е съвсем липса. Имам (или се надявам, че вече не е там, а пътува) доминантен фоликул, който, като видях на монитора си казах-мамка му, какво му има на този яйчник пък сега? Когато ми каза, че това не е яйчника ми, а фоликул, който е почти пред спукване не знаех дали да се смея или да го ударя. Не можех да повярвам какво ми казва и какво виждам. Та, сигурно не е кой знае какво, но аз така се вълнувам. Толкова се надявам. Не мибе изписвал нищо, защото иска да види как действа моя организъм, а следващата седмица съм на преглед да види дали се е спукал и да направим спермограма на половинката. Много се вълнувам. И най странното е, че базалната ми температура е повишена на 37, но за сега не й обръщам внимание. Още е рано. Исках само да споделя колко се радвам, че си имам фоликулче.