Здравейте,има нещо много объркано в регистрацията ми Като вляза в профила положението е следното, име elizabeta ,потребителско име елизабета ,в последствие след няколко месеца видях ,че трябва да е на латиница ,но неми позволява да го променя .Когато съм в Овулационния календар на оранжевото поле отстрани ме изписва като потребител ELIZABETA .Влизам в профила ето с това име елизабета и съм отбелязала графиките ми да бъдат видими
Регистрацията в овулационния календар е отделно от тази във форума. Името в календара може да дублира това във форума, но може и да е съвсем различно, но е задължително в Овулационния календар
потребителското име да е изписано на латиница (в
Указания за работа с календара това е описано в подточка
Регистрация в овулационния календар).
Ето за пример моя профил в Овулационен календар. На първия ред (графа
Име) съм записала marsi (това име може да бъде променяно и да, това име се изписва в оранжевото поле). Но потребителското име, това с което съм се регистрирала в календара, е
mariya jeliazkova (задължително на латиница).
Ето линк към една моя графика:
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=110711&userLoginName=mariya%20jeliazkova , като отвориш линка ще видиш най-горе вляво името, с което системата ме разпознава, то е
mariya jeliazkova, изписано е в червено.
Не знам какво да те посъветвам, може би да направиш нова регистрация с друго потребителско име (elizabeta, ако е свободно и ако системата го приеме, или друго ....) и да си въведеш отново данните поне от последния месец, за да можем да видим графиката.