desi_do4eva да правих и тестове, но поръчката закъсня, така че имах тест само на 28 януари и после чак на 3-ти февруари и следващите дни. На 3-ти чертичката беше наситена, но не чак като контролната, затова не го отчетох положителен и предположих, че на 2-ри е трябвало да има положителен резултат.
Радвам се, :lol:че по графиката се вижда овулация, че се бях притеснила и какво ли не изчетох и за къса фаза как се казваше лу..лутеална фаза и луф и т.н... При мен лутеална фаза се очертава 12-13 дни.
lilitu Дано! Само войниците да са били активни!
kati_vm Може и тогава да е била. При мен овулацията/ново 20-сет/ се проявява и с болка и зацапване. ММ се шегува, че нещо не мога да изчисля дните както трябва и другия месец и той почвал да мери температура и да прави тестове, да съм видела, че било фасулска работа и аз какво сега една овулация да не мога да измисля
. Вече меря с 2 термометъра, един ректално с друг орално. Две графики, в 4 програми, тестове и това бебче нещо се тутка много та да видим...
Благодаря, успех и на вас и дай боже това да е един много успешен месец за всички нас