Мартин е много модерно в последните години, май станаха прекалено много. Георги и Делян са си традиционни и хубави. Моят мъж е Деян и непрекъснато ги бъркат. Още от родилния дом вмести Диян ( на дядо Димо и баба Янка) са го писали Деян. Сега той много си държи на е-то.
Като забременях измислих Дея за момиче и Добромир за момче, свекърва ми е Дора. Мъжа ми все ми се караше, че мисля прекалено рано, защото болници, проблеми, докато прескочим трапа. По-късно се разбрахме ако е момиче аз ще избера, за момче той. Аз бях сигурна, че е момче, но надежда имаше. Той беше избрал Теодор и Теодора. Като казаха момче и моето любимо Дея остана за второто. Остана Теодор, но колкото повече време минава започва и Добромир да му харесва. Аз си мълча и го чакам. Снощи ми каза, че трябва да измислим име, пък аз му казах А, незнам, оправяй се, ти решаваш. Сега да вифим на кое ще се спрем.
Ако произволно избирах име много харесвам Стефан и Павел. Лолабъни, аз от трите най-харесвам Делян, по-рядко срещано, но българско и хубаво. Вие кога чакате бебо?