Привееееет
Не мога да се добре до вас:)
Много ми е интересно да ви чета и да си общуваме,а никак нямам време
,нещо не се оправям
Искам към всички ви да се обърна:),имам по нещичко да ви кажа,но ще видим до къде ще го докарам
Но пъъъъъърво рожденниците-Рачо,да ти е много ама много здрав Тео и гордост на тати радост на мама
Dess dess,мила страшно ти благодаря за предложението за чувалчетата
Него ден брат ми дойдоха и ни донесоха останали от племенниците чувалчета-такива обаче са поларени тънички едното с ръкав другото без.
Но и ти нали спомена,че се потели,а мойте многоооо се потят та с тези ще ги пробвам да видим.
Вчера бяхме на невролог -каза добре са децата:) остана доволен:)
Ще отидем пак след като направим ТФЕ на главичките да види снимките.
Нооооо големи тревоги как какво да ги облека в това време
Накрая както са си вкъщи по гащеризонче и елечета и в кошчетата ,а с памучни шапки и пак се изпотиха главите доста.Ходихме към 17 ч.Там пък студено в болницата отвън по-студ като в мазе.И в кабинета не беше много топло и позамръзнаха ,нали ги събличам надолу по памперс и особено Ивона лед й станаха ръцете и краката
Абе вчера бях парцал от всичките притеснения,но съм доволна за сега :)дано и занапред:)
Даа ви питам аз пак за чувалчетата -има ли такива универсални за всички колички???Потърсих в нета не открих.
Искам да си взема сякаш ,но за моята количка е 140 едното,а то май ще ми трябват за малко време или пък не???след лятото нали пак ще ми трябват
А каза за фонтанелите големи им били,то и на консултацията каза педиатърът.
Бонболини,аз знам и аз за Литвиненко ,че ходят и е добър:)От МД майките с които си пишем всички ходят при него .Аз също исках и бих отишла ,но нали не сме от София и само ако се наложи нещо(дано не).
Браво,момичета ,че и за работа ще смогнете:).Успех ви желая и да ви е лека:)