Момичета и момче, благодаря и за закъснелите пожелания за рождения ден на моите пораснали мъници! То и нашето празнуване се проточи, така че сте напълно в синхрон
.
Като ви чета за режима на хранене, и отново се замислям за нашия режим. Така ни се получи, че всъщност основното ни хранене е в 14-14:30 ч. Оттам и т.нар. следобеден сън си е доста късен. Те също спят след сутрешното хранене и на мен 11 ч ми се виждаше рано за обедно хранене, когато ги захранвах. Тогава излизаме на разходка и после ги храня. Престанах да се чудя този режим добър ли е, защото той ще се промени. Важното е, че се хранят и растат
. Те дори придремват по време на разходката, но вече ги свалям от количката, за да си играем, и после заспиват по-бързо.
Което ме подсеща да питам, ползвали ли сте колани да прохождане и какво мислите за тях?
stoeka71, тази грапавина най-вероятно е от изсушаване на кожата. Просто трябва да мажеш с овлажняващо и подхранващо кожата кремче. Питай и докторката, ако се притесняваш.
mih, ползвай я тази количка, не я жали
! Това, че няма кошове, не значи, че бебетата ще измръзнат. Като ги сложиш в чувалчета и ги облечеш нормално дебело (без много дрехи под якетата), можеш спокойно да ги извеждаш навън. Ако искаш, можеш да комбинираш и космонавти с одеялца, но тъй като са малки и не ги вадиш от количката, чувалчетата ми се струват по-удобни. Ти си прецени.
За спортуването явно си трябва организация. Аз все се каня да намеря време, но или съм недоспала, или съм твърде умолена, или просто гладна
. Но си е хубаво да не се будиш нощем, ако може
.
Радвам се, че болните дечица вече оздравяват. Няма по-тъжна гледка от болно дете.