Хей,Lili браво на теб,а и на Калина ,че ти остава време за гозбички:)
Аз обичам не точно ежедневното готвене даже ми е досадно много,а това да правя нови неща и десерти:)
Сег си взех нов миксер с купа (сам да си бърка) и така като теб ми се иска мааааалко свободно време и да спретна кекс или едно много хубаво лесно руло
Честит Първи Рожден Ден ,Beata на малките вече по-големи дечица:)Да са ти много ама много здрави както и вие за да може да си ги гледате:)
Ние не сме излизали отдавна (освен за консултацията когато беше многоооостудено) и само дебна времето,но все духа тук ужасен тоя вятър.
Мousyt,за подложките аз нали бях питала и аз та си взех поръчах си онлайн най-обикновенни с две лица по 15 лв са ,но не съм ги пробвала още и неззнам дали са добри.На Лорелли май бяха.
Мати,дано скоро спре да повръща,много е кофти така наистина.
Наш Боби нали и той и хапва Аптамил ар и все след хранене го вардя някой да не го попрегъне и мачка или като съм го слагала в кошчето венага повръща доста.
Но от доста време не се е случвало ,но и внимаваме ,а млякото вече му го меша с Аптамил1 ,че се запича много и реших проблема ака си нормално.Но днес ме изненада с яко рев докато ака и е пак запечен незнам защо нали вече не му даваме само антирефлукното
А инак и нашата госпожица така киселее като Мати сякаш като й се спи и голямо изнервяне пада.
Телевизора е близо ,но незнам дали им пречи.педиатърът като дойде първия път и каза,че не облъчвал уж
А за температурата и аз много търсих кога точно се води,че има детето и намерих същото като Смайли
Но и сега покрай болничките ми бебешоци за първи път то си им личи ,но незнам дали всеки път ще е така де.
Някакси розови топлички ,а Боби беше ужас не можеше да си отвори очите и отпуснат кошмарно беше:(