Привет най-сеееетне и от мен:)
Незнам вече кой пореден опит правя да пиша....................Тъкмо ви прочета и айдееее някой реве или нещо трябва да правя:)
Като ви чета и моите бебоци тия дни киселяци
Ивона й даваме АЦЦ ,че имала много секрети гъсти та кашляше и се бяхме притеснили ,но тъкмо дойде консултацията и ги преслуша педиатърът.
Не кашляме вече само Боби рядко ,но даваме стодал малко и някоя друга инхалация–едвам сварваме и инхалациите ми се искаше д са повече ,но не смогваме.ММ се прибира по-рано и се мятаме,че много процедури и не ни стига направо деня
Незнам все си мисля ,че не им обръщам достатъчно внимание.................А и вечер сег пък Ивона ни буди с рев уж гладна ама тия дни ни мъчи с това хранене направп е кошмар и страшно се изнервям.
Яде по 70-80 и чак сега не си върти главата и не плюе много 8OНова мода нещо
Иначе подремват за малко през деня често:)
Трябва да сме ги слагали по корем ,че педиатърът каза коремчетата им били меки
Аз си знам,че трябва нали са и недоносени ,но много малко гимнастики правим и още не си вдигт главите като са по корем само Бобито по се надига сякаш,а Ивона само рита и реве естествено.
Скоро сме на невролог и да видим какво ще каже.
А иначе като махнем тревогите много гукат и се хилят като репи
и са много интересни и с играчките се забавляват:)
Дано няма болнички,а болните бързо бързо и лесно да оздравяват
Всички ви чета и знам какво става с вас(то нали само сварвам да прочета я
)
Е сега докато пиша и започват едновременно естествено да свършва дрямката.
Mousyt, наш Боби като го гушнем и стои като препарирам и назад дава ,а Ивончето се гушка тя още от самото начало нали все я носихме и се гушкахме много покрай зверските колики.
Те какво долу горе трябва да правят на 2-3 месеца коригирана възраст.
А и много се откриват направоооооо,,а още се чудя какви чувалчета да взема,е с тези сезони сега идва пролет абе ще умувам.
През деня на колко градуса ги държите вкъщи и слагате ли елечета?Аз не слагах ,но от време на време почват да кихат и са им студени ръчичките и почнах да им слагам елечета ,е и терлички и на най -много 24 градуса ,но и постоянно влизаме излизаме и влиза по-студено.
Смайли,и ние водим борба сс пръскането ,но само на Ивончето веднъж излязоха сополи.Ох бързичко да му минава на Дани:)
Здраве на всички пожелавам:)