Добър ден и от нас.
Смайли, жалко че не си могла да си доспиш. Иначе това е идеалния момент да се отметне работа
mgstra, а кой ще гледа бебето докато ходиш на работа
Аз също работя по 4 часа, но от вкъщи и не знам честно казано колко ми се получава засега, но за жалост обещаната ми помощ ме подведе та ще видим докъде ще я изкараме така и може и да търся жена нещо...
lili2011, а защо искаш да пропуснеш изследванията - нали са безобидни, по-добре с тях
Събрах урината доста успешно и я занесохме. ПКК-то го е видяла ЛЛ и каза, че е добре. Направихме и ехографията на коремни органи (малко отбии номер ми се стори, ама айде...) и там уж всичко е на ред и така. Сложиха му пентаксим и синфлорикс, а той дори почти не се разплака
Сега хапна доволно и след това заспа. Да се надяваме, че ще мине без много странични ефекти. Вие куул пача как го слагате и къде? ЛЛ ни каза да дам панадол ако има нещо, за това не спомена, а аз после се сетих... и друго - имам спомен, че не трябва да се къпе детето след ваксина, ама защо и къде съм го чула не помня, а забравих да питам лекарката