Рачо, аз май бях писала, но вече ми изфиряса всичко. Акт за раждане и удостоверение за постоянен адрес на бебето се носят. Аз ги взех от едно и също гише в общината. Снимат беб на място, плаща се и май това беше всичко, но трябва да присъстват и двамата родители.
Калина вече два пъти я изнасяхме с търговска цел, но нещо купувачитп и намират кусури и си я връщаме, хаха
Рафи, в момента не мога да погледна за името на доктора, но си ни направи узи без да плащаме допълнително. Кабинетът му се пада зад каса/регистратура.
maury, ако кърмиш слагай бебетата първо на запушената гърда. Отпушват чудесно, ако трябва я загрявай и топъл душ преди това. Ако само изцеждаш - зелев лист, и в много краен случай вземи лецитин.
Стоека, вие със стафилококи ли бяхте? Уф, преди два дни се събирахме с две остафилококени бебета и на Калина носът и първо започна да хърка, а после и да свири навън, направо трудно диша. Това ли е? Ще пуснем секрет утре или в петък. Ами, да ни е честито - най-накрая май се разболяхме.
Mousyt,прав е Рачо, просто вие не разбирате. Питат съседите. И да не чувам оплаквания за снимката, защото га нас ни се наложи да отидем за втори път, втори опит след 20-тия ден