Алекс 77,ra40, до колкото знам,не сте изпуснали влака за стволовите клетки! Има вариант за замразяване на мезенхимни клетки от млечно зъбче! Вярно,че лекува по-малко болести, но медицината се развива с бързи темпове и не се знае за напред!
Все пак дано на никой да не се налага да използва стволови клетки и да се радваме на здрави и щастливи дечица
meshko106, подсичането се пооправи уж-избледня зачервяването,раничките се заздравиха,но се разпространиха малки червени пъпчици на страни. Сега дупето ни е с вид на мозайка.
По препоръка на педиатъра, продължавам да мажа с "мастилото",и крем "здраве" ,а на 17-ти сме на консултация-да се надявам,че до тогава ще сме се излекували напълно.
lili2011, беше права,че ни е рано за ваксина-само ще ни теглят,мерят и гледат за луксация,и понеже аз имам такава,много се притеснявам,че малката е генетично обременена и риска е по-голям при нея
Все пак се надявам да е добре,а ако има нещо ,да се открие и лекува на време.
mgstra,как е малчо днес? Дали мога да искам направление от ЛЛ на бебка,за да и пуснем кръвните изследвания за цитомегаловируса? Ако трябва,ще си ги платя,но ми се иска да знам какво е положението, още повече,че изцяло я кърмя,а то се предавало и с кърмата...
Mousyt, Матей от малък има усет за музиката,но като се сетя за един виц ми става смешно как ли се чувствате с таткото!
Ето и анекдота:
Едно детенце искало барабани за рождения си ден,а бащата казал"-Да,бе!Да ми надуваш по цял ден главата...забрави!"
Детето отговорило"-Но татенце, аз ще бия барабаните само когато спиш!"